«Κιτρινόμαυρο» βήμα τίτλου στο… ροντέο! Μεγάλη ένταση στο ΑΕΚ – Εικοσιμία 2-0 (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 22:48

«Κιτρινόμαυρο» βήμα τίτλου στο… ροντέο! Μεγάλη ένταση στο ΑΕΚ – Εικοσιμία 2-0 (εικόνες)

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε… ροντέο, με μεγάλη ένταση και επεισόδια στο φινάλε του, η ΑΕΚ νίκησε στο ΔΑΚ Αργοστολίου την Εικοσιμία με 2-0 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ . Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την λήξη του, ενώ στο 85’ ο αγώνας λίγο έλειψε να «τιναχθεί στον αέρα». Πιο συγκεκριμένα, ένα fairplayπου δεν τηρήθηκε από τον Θανάση Μπαζάρογλου στάθηκε η αφορμή για να σπρώξει ο Γιάννης Μινέτος τον παίκτη της ΑΕΚ και να αντικρίσει γι΄αυτή την κίνησή του την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Βασιλόπουλο.

Κάπου εκεί ο αγώνας έγινε… ροντέο με τους παίκτες να «συμπλέκονται» μεταξύ τους, χωρίς ευτυχώς η ένταση να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Το παιχνίδι, στο αγωνιστικό του κομμάτι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, με την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, ενώ η Εικοσιμία άξιζε κάτι καλύτερο στην επανάληψη.

«Χρυσός» σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Εμιλιάνο, ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές στο 89’ και στις καθυστερήσεις τη αναμέτρησης, δίνοντας την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Πλέον η ΑΕΚ έφτασε στους 9 βαθμούς, ενώ η Εικοσιμία έμεινε στον 1 βαθμό και ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Βασιλόπουλος, Μαγουλάς, Αβάζαρος

ΑΕΚ (Γιώργος Τόγιας): Τσιαουντέλιο, Στεφανάτος (63' Κορσιάνος), Μήλας, Φωκάς, Ζαμπάυτης (75’ Ευτηριάδης), Κρούτη, Μουκάι, Μπαζάρογλου (90+ Σπανός), Κουμαριώτης, Χασάι, Λαμπρόπουλος.

Εικοσιμία (Δημήτρης Ζησιμάτος): Γιαννάς, Ψάλτης, Χρηστάτος (46’ Γερασιμάτος), Αλεξανδράτος (64’ Αντωνάτος), Ντουκάι (59’Αποστολάτος), Μινέτος Χρήστος, Κονόμης, Μπούσι, Καππάτος, Μινέτος Γιάννης, Στεφανάτος.

Παρακάτω εικόνες απο την αναμέτρηση


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250