Έμειναν στο… Χ! (ΑΕΚ – ΑΟΚΙ 1-1)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 18:39

Έμειναν στο… Χ! (ΑΕΚ – ΑΟΚΙ 1-1)

Και οι δύο μονομάχοι ήθελαν τη νίκη και την διεκδίκησαν με πάθος, ωστόσο μετά από την 90λεπτη μάχη, ΑΕΚ και ΑΟΚΙ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Κάπως έτσι η μονομαχία της δεύτερης ΑΕΚ του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚΙ και του τρίτου ΑΟΚΙ, δεν ανέδειξε νικητή με τα δύο γκολ να σημειώνονται στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Συγκεκριμένα πρώτος μπήκε μπροστά στο σκορ ο τυπικά φιλοξενούμενος στο ΔΑΚ Αργοστολίου ΑΟΚΙ, κατάφερε να σκοράρει στο 8'.

Ο Ηλίας Κοσμάτος εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ από την αριστερή πλευρά, η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Πολλάτου, ο οποίος νικάει στον αέρα τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με εξαιρετική κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 0-1.

Η ΑΕΚ βρήκε το κουράγιο και ισοφάρισε σχεδόν αμέσως. Στο 12' ο Εμιλιάνο από αριστερά κάνει παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή προς τον Αντώνη Κορσιάνο, ωστόσο στην προσπάθειά του να διώξει ο Ηλίας Κοσμάτος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε «κραυγαλέες» ευκαιρίες για γκολ, πλην μία εξαιρετικής απόκρουσης του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Τσιαουντέλιο με το πόδι σε πλασέ τετ α τετ του Πολλάκη στο 33' και μια καρφωτή Κεφαλιά του Κόμητα στο 65 μέσα από την περιοχή που βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 89' ο διαιτητής Γασπαράτος, απέβαλε τον Αλέκο Πολλάτο για διαμαρτυρία, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αρχηγού του ΑΟΚΙ και των υπολοίπων παικτών και φίλων της ομάδας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΔΑΚ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Διαιτητές: Γασπαράτος ,Βασιλόπουλος , Μαγουλάς

ΑΕΚ (Γιώργος Τόγιας): Τσιαουσντέλιο, Μήλας, Δρόσος (44' Ζαμπαύτης), Φωκάς, Κρούτη, Μουκάι, Μπαζάρογλου, Λαμπρόπουλος, Κορσιάνος (80' Κόμητας), Κουμαριώτης, Χασάι.


ΑΟΚΙ (Σπύρος Παπαδάτος): Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Κούκλης, Κοσμάτος, Λυκούδης (85' Καράι), Πολλάκης (90+ Χαλιώτης), Λογκόνη, Καλλιβωκάς, Πολλάτος Αλ., Παπαναστασάτος, Κόμητας.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250