Α’ ΕΠΣΚΙ: Σπουδαίο διπλό για τη Σάμη στο Ληξούρι! Τιμήθηκε ο Νικολοβγένης για το fair play στον α' γύρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 11:26

Α’ ΕΠΣΚΙ: Σπουδαίο διπλό για τη Σάμη στο Ληξούρι! Τιμήθηκε ο Νικολοβγένης για το fair play στον α' γύρο

Με δυο γκολ του Γιάννη Άμούργη στο δεύτερο ημίχρονο η Σάμη πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-0 στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι κόντρα στον Παλληξουριακό. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος Οι Ληξουριώτες βραβεύσαν τον Κώστα Νικολοβιέννη πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Με τιμητική πλακέτα βράβευσε ο Παλληξουριακός στον ποδοσφαιριστή της Σάμης Κώστα Νικολοβγένη, για το fair play που επέδειξε στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο όταν αντί να σκοράρει ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση προτίμησε να βγάλει την μπάλα έξω, γιατί υπήρχε παίχτης του Παλληξουριακού πεσμένος στο έδαφος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Σάμη ήταν καλύτερη από τον Παλληξουριακό και δίκαια πήρε το διπλό. Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο ο Παλληξουριακός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις δυο ευκαιρίες που είχε με Ζάβαλη και Σωκράτη Μαρκάτο, ενώ στα μέσα του ημιχρόνου είχαμε αναγκαστική αλλαγή του Ηλία Αντωνάτου που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σαμικοί μπήκαν φουριόζοι και στο 49΄ με τον Γιάννη Αμούργη άνοιξαν το σκορ.

Οι Ληξουριώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά ο Παπαδάτος στο 59΄τετ-α-τετ με τον Φιλιππάτο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι ελπίδες για τους Ληξουριώτες χαθήκαν όταν οι Ζάβαλης και Γαλανός αντικαταστάθηκαν λόγο τραυματισμού, και στο 89΄ πάλι ο Γιάννης Αμούργης με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέτου για το τελικό 0-2.

Παλληξουριακός ( Π Μαρκέτος) Μαρκέτος, Αντωνάτος Κ, Πρεντάνος, Αδηλίνης, Λούλουδας, Σωκ Μαρκάτος, Καμινάρης Γαλανός, Αντωνάτος Η, Σπ Μαρκάτος, Ζάβαλης.

Σάμη:  Φιλιππάτος, Τουλάτος, Καλλιβωκάς, Σκιαδαρέσης, Νικολοβιέννης Θ, Μιχαλίτσης, Αμούργης Α, Νικολοβγένης Κ, Άννινος, Περιβολάρης, Αμούργης Ι.