Κρίμα! Έχασε την άνοδο στο σουτ ο ΝΕΟΛ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 20:43

Κρίμα! Έχασε την άνοδο στο σουτ ο ΝΕΟΛ

Ο ΝΕΟΛ έφτασε μια ανάσα από την πηγή, αλλά δυστυχώς νερό δεν ήπιε. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η ομάδα του Ληξουρίου γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της από τον Υπερίωνα με 59-57 στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ και αποχαιρέτησε το όνειρο για άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς το «εισιτήριο» πήγε στην ομάδα από τον Πύργο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ηταν μεγάλη η προσπάθεια των παικτών του Μάρκου Τζουγανάτου, ωστόσο στο τέλος δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν. Φταίει ενδεχομένως ότι έπεσαν πάνω σε έναν «δαιμονισμένο» παίκτη του Υπερίωνα, τον Χαρίτο, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους και 5 τρίποντα! Φταίει ότι στην τελευταία επίθεση δεν υπήρξε η απαραίτητη τύχη που θα έβαζε την μπάλα στο καλάθι μετά την προσπάθεια του Κουνάδη. Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Ληξουρίου μένει με την μεγάλη προσπάθεια που έκανε όλη τη χρονιά για να κάνει το άλμα στην επόμενη κατηγορία. Ίσως και να πραγματοποιήσει το όνειρο και να πάρει το εισιτήριο ανόδου στα χαρτιά, λόγω των επικείμενων συγχωνεύσεων στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Έχασε όμως μια μεγάλη ευκαιρία.


«Συγχαρητήρια στον Υπερίωνα για τη δίκαιη άνοδό τους, συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την σπουδαία προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά» ήταν τα λόγια του προπονητή του ΝΕΟΛ Μάρκου Τζουγανάτου μετά τον αγώνα.


Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο ΝΕΟΛ με ένα τρίποντο του Ρουμελιώτη περνάει μπροστά με 57-56 στα 42'' πριν το τέλος. Ο Ρουμένι απάντησε αμέσως για τον Υπερίωνα, για να έρθει η άστοχη προσπάθεια από τον Κουνάδη. Το τελικό 57-59 διαμόρφωσε μια βολή του Μητρόπουλου στην εκπνοή.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό του Ληξουρίου για να δουν τον αγώνα, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Αρκετοί άλλωστε έσπευσαν και από το Αργοστόλι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΜΗΤΣΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-14, 25-29, 41-42, 57-59
ΝΕΟΛ (Μάρκος Τζουγανάτος): Αντωνάτος Β. 9 (1), Μπακούρος, Κουνάδης 7 (1), Ρουμελιώτης 8 (2), Συνοδινός 16 (2), Μουρελάτος, Αντωνάτος Η., Πρεντάνος 4, Αντωνάτος Γ. 12.
ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ (Δημήτρης Φωτόπουλος): Κίντος 10, Κολοτούρος, Ρουμάνι 6, Παπαδόπουλος 4, Χαρίτος 29 (5), Τσιπολίτης, Νικολόπουλος 2, Σένα 2, Μητρόπουλος 3.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250