Α.Ο. Εικοσιμίας- Arsenal S.S. : 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης και αγώνας βετεράνων στη μνήμη του Κώστα Μικελάτου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 23:16

Α.Ο. Εικοσιμίας- Arsenal  S.S. : 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης και αγώνας βετεράνων στη μνήμη του Κώστα Μικελάτου

O Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ και η σχολή ποδοσφαίρου της ARSENAL στην Κεφαλονιά διοργανώνουν την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στις Κεραμειές το 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγαπης με την συμμετοχή ακαδημιών του νησιού. Στόχος ειναι η συγκέντρωση αγαθών για το κοινωνικό παντοπωλείο και για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζικά και να προσφέρουμε όλοι κάτι απ' το υστέρημα μας σαν κίνηση ανθρωπιάς.

Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου του νέου έτους θα διεξαχθει αγώνας βετεράνων της Ευκοσμίας στην μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ καλεσμένοι να αγωνιστούν ειναι ολοι οσοι φόρεσαν την φανελα της ομάδας, αλλα και ολοι οι φίλοι της και οι αντιπαλοι της εντος αγωνιστικών χωρων.

Προπονητές θα ειναι ο τωρινός προπονητής της ομαδας Δημήτρης Ζησιμάτος και ο Νίκος Κορσιανος με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο και το ποδόσφαιρο του νησιού.

Καλείστε να τηλεφωνείτε στο 6944334690 για να επιβεβαιώνετε την παρουσία σας σε έναν αγώνα μνήμης με χαμόγελο, σαν το χαμόγελο του Κώστα.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250