«Γεμάτο» διήμερο για τον ΑΣΚ – Μάχες για άνδρες, έφηβους και Παίδες

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 13:06

«Γεμάτο» διήμερο για τον ΑΣΚ – Μάχες για άνδρες, έφηβους και Παίδες

Ένα «γεμάτο» διήμερο περιμένει τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, καθώς άνδρες, έφηβοι και παίδες συνεχίζουν τις μάχες τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, ενώ συν τοις άλλοις ο ΑΣΚ θα συνδιοργανώσει και τον Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ των σπουδαστών του ΤΕΙ Ψηφιακών Μέσων και Τεχνολογίας. Πιο αναλυτικά, η ανδρική ομάδα θα επιδιώξει την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Απόλλωνα να πετύχει το 9 στα 9 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, έχοντας ως αντίπαλο τον σκληροτράχηλο Αχαιό 47.

Η ομάδας μας έχει δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και βρίσκεται με διαφορά μάλιστα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Παπαδάτου, έχει βάλει το «νερό στο αυλάκι» με την σοβαρότητα και την σταθερότητα που παρουσιάζει και ανάλογη εμφάνιση θα επιδιώξει και την Κυριακή, προσπαθώντας βέβαια να ξεπεράσει και τα εμπόδια των απουσιών.

Οι Έφηβοι με προπονητή τον Σάββα Κυριακίδη, θα αναμετρηθούν εκτός έδρας το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου (2 μ.μ), κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα Νέοι Έσπερος ΑΟΠΑ, στο πλαίσιο της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 10.15 το πρωί, οι Παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά με προπονητή τον Μάκη Μαρκάτο, θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην Β' φάση στο Αργοστόλι, υποδεχόμενοι τον Αίολο Αγυιάς.

ΑΣΚ κοντά στο ΤΕΙ και το ίδρυμα ο «Σωτήρ»

Την Κυριακή, το βραδύ στις 8 ο ΑΣΚ σας καλεί στο κλειστό « Αντ. Τρίτσης» που θα συμμετέχει στο φιλανθρωπικό αγώνα του ΤΕΙ του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, θα οργανώσει τον αγώνα με την παραχώρηση δυο προπονητών, διαιτητών και γραμματείας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο ο καθένας μπορεί να δώσει ένα συμβολικό ποσό της αρεσκείας του.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα ο «Σωτήρ».


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250