Τεό Λοράντος: «Διπλή χαρά που το σήκωσα στην Κεφαλονιά!»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:17

Τεό Λοράντος: «Διπλή χαρά που το σήκωσα στην Κεφαλονιά!»

Τελικά η Κεφαλονιά ήταν γούρικη για τον Τεό Λοράντο. Η... πατρίδα έκλεισε το μάτι στον Κεφαλλονίτη (από την πλευρά του πατέρα του, η μητέρα του είναι από την Κορσική) προπονητή της Βουλιαγμένης, ο οποίος πανηγύρισε σε γνώριμα νερά τον πρώτο του τίτλο της καριέρας του σαν προπονητής.


Τον συναντήσαμε στον διάδρομο του κολυμβητηρίου στα επινίκια της κατάκτησης του Κυπέλλου πόλο από την ομάδα του, να υπογράφει αυτόγραφα πάνω σε μπλούζες θαυμαστριών και να φωτογραφίζεται πρόθημα με τους φίλους της ομάδας. Ο Τεό φωτογραφήθηκε και για το inkefalonia μαζί με την μητέρα του και τα όμορφα παιδιά του και δήλωσε:


«Είναι διπλή χαρά για μένα που κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο σαν προπονητής στην Α1, στο νησί που είναι η καταγωγή του πατέρα μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς η επιτυχία ανήκει 100% σε αυτούς. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική τους αξία, αλλά και η ποιότητά τους σαν άνθρωποι, το οποίο και εγώ το εξετάζω και ο σύλλογος. Το μοντέλο που έχουμε διαλέξει να δουλέψουμε έχει υγεία και μέχρι στιγμής έχει και αποτελέσματα».


Όσον αφορά το συναίσθημα που προκαλεί η επιστροφή της Βουλιαγμένης στον θρόνο του Κυπέλλου, μετά από 13 χρόνια ο Τεό Λοράντος δηλώνει: «13 χρόνια είναι πάρα πολλά για την ιστορία της Βουλιαγμένης χωρίς κάποιο τρόπαιο, ελπίζω να είναι η αρχή αυτή και η ομάδα να εδραιωθεί σιγά σιγά. Άλλωστε αυτή τη στιγμή η Βουλιαγμένη δεν είναι μόνο το ανδρικό της, καθώς έχει πάρει το πρωτάθλημα νέων ανδρών ( τον προθάλαμο του ανδρικού) και είναι φαβορί και στις άλλες δύο κατηγορίες που υπάρχουν στις ηλικιακές. Κοιτάμε σφαιρικά το άθλημα και νομίζω ότι είμαστε ελκυστικοί στον κόσμο γιατί εμείς είμαστε ένα «χωριό» σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είναι το κατεστημένο».

 5193005

 5193001


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250