"Σεισμός" στο αεροδρόμιο - Εκπληκτική υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης (pics + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 19:11

"Σεισμός" στο αεροδρόμιο - Εκπληκτική υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης (pics + video)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφεραν στην Ελλάδα το βαρύτιμο τρόπαιο - Εκπληκτικές εικόνες στο αεροδρόμιο. 5000 φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τους θριαμβευτές της Πόλης - Όλοι οι παίκτες και οι Αγγελόπουλοι ανέβηκαν πάνω στο πούλμαν. Στο ΣΕΦ θα συνεχιστεί η γιορτή Πηγή: newsit.gr 18.30 Πάρα πολλοί είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που περιμένουν το πούλμαν της ομάδας. 18.22 Οι φίλοι του Ολυμπιακού ακολουθούν το πούλμαν και στην Αττική οδό. Προορισμός όλων το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

18.20 To πούλμαν έχει αποχωρήσει από το χώρο του αεροδρομίου και κατευθύνεται στο ΣΕΦ όπου θα συνεχιστεί η γιορτή.

https://www.youtube.com/watch?v=wwtkMK2opCg

18.15 Όλοι ανέβηκαν στην οροφή και αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας. Το πούλμαν σιγά σιγά απομακρύνεται.

 

18.10 Εμφανίστηκε και η κούπα. Ο Ντόρσεϊ ανέβηκε στο πούλμαν κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Περιττό να αναφέρουμε τον πανικό που επικράτησε...

18.07 Εκπληκτικές στιγμές. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγαίνει από το πούλμαν κρατώντας τη σημαία του Ολυμπιακού και την ελληνική σημαία. Αποθέωση από τον κόσμο.

18.05 Oι παίκτες έχουν βγει πάνω από το πούλμαν και τραγουδούν μαζί με τον κόσμο. Μάντζαρης, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

18.02 Οπαδός του Ολυμπιακού έχει ανέβει πάνω στο πούλμαν το οποίο δεν μπορεί να προχωρήσει. Οι παίκτες με κάμερες τα χέρια απολαμβάνουν τις μαγικές στιγμές.

images.watchit.gr4 copy

18.00 To πούλμαν έφτασε στο σημείο που είναι συγκεντρωμένος ο κόσμος. Τα καπνογόνα και τα συνθήματα δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

17.45 Περίπου 5000 φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν τους θριαμβευτές της Πόλης. Ο Βασίλης Σπανούλης αγκαλιά με την κούπα ήταν ο πρώτος που βγήκε από το αεροπλάνο. Τον ακολούθησαν οι Αγγελόπουλοι. Η αποστολή θα επιβιβαστεί στο πούλμαν και θα περάσει από τον κόσμο.

17.30 Η πτήση τσάρτερ από την Τουρκία προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος και σε λίγη ώρα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα αποθεωθεί από τον κόσμο.

images.watchit.gr3 copy

17.25 Το κλίμα είναι πανηγυρικό και σε λίγη ώρα αναμένεται η άφιξη της αποστολής.

 

17.00 Μαζικά καταφθάνουν όσο η ώρα περνάει οι φίλοι των ερυθρόλευκων. Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 2.500 είναι στο αεροδρόμιο. Η αποστολή θα βγει από την Πύλη 7 εκεί που την περιμένει ο κόσμος.

 

16.50 Ολοένα και αυξάνεται ο κόσμος. Περίπου 1000 φίλαθλοι περιμένουν την αποστολή.

https://www.youtube.com/watch?v=W1uMRBijRL8

16.35 Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο αεροδρόμιο. Η αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί λίγο μετά τις 17.00.

 

Oι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς που τους έκαναν υπερήφανους με την επική ανατροπή και τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

images.watchit.gr4 copy

Το γλέντι που ξεκίνησε χθες στο Πασαλιμάνι και στην Κωνσταντινούπολη θα κορυφωθεί σε λίγη ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στη συνέχεια η αποστολή του Ολυμπιακού παρέα με τη δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία του συλλόγου θα μεταφερθεί στον Πειραιά για να συνεχιστεί η γιορτή.

images.watchit.grimages.watchit.gr copy copy copy copy
fraport-mobile