ΝΟΑ: «Θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 18:59

ΝΟΑ: «Θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές»

Η Κεφαλλονιά μας έζησε μια ιστορική στιγμή που θα τη θυμούνται οι μετέπειτα γενιές.


Μια μεγάλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός , το αρχαιότερο αθλητικό σωματείο βρέθηκε στην Κεφαλλονιά με το τμήμα υδατοσφαίρισης Ανδρών αντιμέτωπος του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.  Αυτή η ομάδα των μεγάλων επιτυχιών, των μεγάλων ονομάτων στους παίκτες  κινδύνευσε από τους παίκτες του Κρητικού αν όχι να χάσει , να φέρει ισοπαλία μέσα στην έδρα μας.  Δυστυχώς, τα τελευταία δευτερόλεπτα σκόραρε με το Διεθνή Κοκκινάκη, με αποτέλεσμα να πάρει μια νίκη επιπλέον και 3 βαθμούς στη γενική βαθμολογία.  
  

 Εμείς σα Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου είμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέραμε να ματώσουμε έναν Παναθηναϊκό , καταφέραμε να μη θερούμαστε νεοφώτιστη ομάδα  και καταφέραμε απέναντι των χορηγών μας, των φίλων μας, της Ομοσπονδίας μας να αποδείξουμε ότι επάξια βρισκόμαστε στην Α1 Εθνική Κατηγορία .  Διοίκηση, αθλητές θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές και ότι έχουμε φέρει το καλύτερο αποτελέσμα απέναντι του Παναθηναϊκού, σε σύγκριση με άλλες ομάδες που έχουν ιστορική πορεία στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηορίας. Περισσότερα λόγια αυτόν τον ιστορικό αγώνα δεν υπάρχουν.  Ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα δημοσιεύματα, αλλά και όλοι όσοι παρακολούθησαν ζωντανά το παιχνίδι , έχουν την πραγματική εικόνα για τη σοβαρή δουλειά που κάνει ο προπονητής μας μαζί με τους αθλητές.
    

Λυπούμεθα , γιατί δε βρίσκονταν τοπικά κανάλια να καλύψουν αυτόν τον ιστορικό αγώνα.  Όχι για τίποτε άλλο , τουλάχιστον για το προσωπικό τους αρχείο και για ιστορικά ντοκουμέντα για τον τόπο τους,  που για κάτι άλλα τόσο πολύ καίγονται.
  

 Τελειώνοντας , προσκαλούμε στον επόμενο αγώνα μας με τη μεγάλη ομάδα της Βουλιαγμένης , το Σάββατο 11/02/2012 και ώρα 19:00μ.μ. να μας συμπαρασταθούν όλοι οι φίλαθλοι,  οι Κεφαλονίτες του Παναθηναϊκού και αυτή τη φορά με όλο αυτό το σθένος και το ρυθμό που είχαν, να είναι μαζί μας , γιατί  μη ξεχνάνε  ότι είναι  Κεφαλονίτες και δε θα έβλεπαν το Σύλλογό τους εάν δεν υπήρχε Ν.Ο.Αργοστολίου.
    

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που παρευρέθησαν και μοιράστηκαν τη χαρά μας και σας περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία διαμορφώνονται:
ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-15
Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – Ν.Ο.ΧΙΟΥ 7-16
Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ 15-0
ΕΘΝΙΚΟΣ – Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8-10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- Π.ΦΑΛΗΡΟ θα διεξαχθεί σήμερα

1 ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ 33
2 ΧΙΟΣ        32
3 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 31
4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 24
5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 22( σε 11 αγώνες)
6 Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 18
7 ΧΑΝΙΑ 18
8 Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 12
9 Π. ΦΑΛΗΡΟ  9 (σε 11 αγώνες)
10.    ΠΑΟΚ 9
11.    ΚΑΛΑΜΑΚΙ 3
12.    ΕΘΝΙΚΟΣ 0

                                ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.