''Βόμβα'' με Πορτελάνο στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 23:18

''Βόμβα'' με Πορτελάνο στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Ήταν η σειρά του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να «σκάσει» τη δική του «βόμβα»... Οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν υψηλές βλέψεις φέτος στο εφηβικό πρωτάθλημα και συμφώνησαν με τον 17χρονο αθλητή Ανδρέα Πορτελάνο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Α.Σ. Κεφαλονιάς με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Πορτελάνος είναι γεννηθείς το 1996, έχει ύψος 2.00 και παίζει στις θέσεις «3» και «4».

Διακρίνεται ως σκόρερ, είναι εξαιρετικός σουτέρ και ιδιαίτερα αλτικός. Φέτος θα φοιτήσει στην 3η Λυκείου, στο Λύκειο Ιαλυσού και αποτελεί «λίρα- εκατό» για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, έχοντας παίξει στο παρελθόν και στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Με την απόκτηση του, οι «ερυθροκίτρινοι» στοχεύουν ξεκάθαρα πλέον στην κατάκτηση του εφηβικού τίτλου. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των ημερών θα αποκτηθεί ακόμη ένας σπουδαίος νεαρός αθλητής, με θητεία στις Εθνικές ομάδες. Η ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αναφέρει:

«Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Πορτελάνου Ανδρέα του Βασιλείου και της Χρυσάνθης στο Εφηβικό του τμήμα από την ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιάς. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής είναι 17 ετών με ύψος 2.00 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Το διοικητικό συμβουλίου του εύχεται καλή επιτυχία και ευχαριστεί τους γονείς του καθώς και την διοίκηση του Α.Σ. Κεφαλονιάς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους».

http://www.12soccer.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250