2o Basketball Camp Συνέντευξη Τύπου - Νίκος Χατζής:«Τα παιδιά πρέπει να έχουν υπομονή και επιμονή»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 07:50

2o Basketball Camp Συνέντευξη Τύπου - Νίκος Χατζής:«Τα παιδιά πρέπει να έχουν υπομονή και επιμονή»

Συνέντευξη τύπου με αφορμή το 2ο basketball camp που έγινε στο Ληξούρι παραχώρησαν στα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς ο πρόεδρος του Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου Ευάγγελος Βολτέρας, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Χατζής και ο προπονητής Σπύρος Ψυχογιός. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου «Είμαι Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης και από τον αριθμό των συμμετεχόντων αν και διανύουμε μια δύσκολη χρόνια. Η περσινή χρονιά μας έδωσε το δικαίωμα και τη σκέψη να το οργανώσουμε και φέτος, παρά τα οικονομικά προβλήματα, εμείς το τολμήσαμε και νομίζω ότι αποζημιωθήκαμε αν και ο χρόνος της προετοιμασίας ήταν λίγος ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με την περσινή χρονιά. Βασικό ρόλο στην επιτυχία αυτή έπαιξαν ο αθλητής Νίκος Χατζής και ο προπονητής Σπύρος Ψυχογιός..... αυτά που εισπράττω από τα παιδιά είναι όλα θετικά και ο Νίκος Χατζής ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο και τους έδειξε όλη του την κίνηση που χρησιμοποιεί σαν αθλητής», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΝΕΟΛ Κύριος Βολτέρος ο όποιος ήταν θετικός στην πρόταση που του έγινε από τον κόουτς Σπύρο Ψυχογιό και με τη στήριξη του Νίκου Χατζή το καμπ να γίνει διεθνές χρησιμοποιώντας οι δυο άντρες τις γνωριμίες τους φέρνοντας στο Ληξούρι αθλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο νησί και όταν μου έγινε η πρόσκληση τη δέχτηκα αμέσως, προσπάθησα να δώσω στα παιδιά ότι καλύτερο μπορούσα να δώσω πάνω σε κάποιες κινήσεις στο μπάσκετ γιατί ένα από τα ποιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά είναι να μαθαίνουν τι κινήσεις όσο ποιο σωστά γίνεται», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζής. Η συμβουλή που έδωσε στα παιδιά είναι ότι «πρέπει να έχουν υπομονή και επιμονή σε αυτό που κάνουν, να είναι πεισματάρηδες σε ότι κι αν κάνουν στη ζωή τους και να είναι εγωιστές με την καλή έννοια».

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι επιτύχαμε πολλά πράγματα» είπε ο Σπύρος Ψυχογιός και συνέχισε «τα παιδιά είδαν ένα πρότυπο το οποίο είναι δύσκολο να βλέπουμε από αθλητές μεγάλους τη λεπτομέρεια».

Σε ερώτηση του Γιώργου Χαλαβαζή αν διέκριναν κάποια μπασκετικά ταλέντα εδώ στην Κεφαλονιά ο κύριος Ψυχογιός είπε: «πολλά παιδιά και μάλιστα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Υπάρχουν τα κορμιά» αναφερόμενος σε κάποιους αθλητές που διέκρινε με πολύ καλά στοιχεία όπως τον Χάρη Βολτέρα ενώ για τον Πορτελάνο είπε ότι μπορεί να είναι πολύ κοντά και σε συμβόλαιο.

https://www.youtube.com/watch?v=9BpT529pydQ


Ετικέτες: