Back to Back στο 5X5 από τους κυρίους με τα ροζ!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 23:00

Back to Back στο 5X5 από τους κυρίους με τα ροζ!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι κύριοι με τα ... ροζ κατέκτησαν το πρωτάθλημα 5X5 στο τουρνουά που διοργάνωσε το πάρκο "Prokris" .Με την ονομασία «Αού και Παραμύθι» οι παίκτες που στην πλειοψηφία τους αγωνίζονται στην Εικοσιμία, επικράτησαν των «Ιπτάμενων Σαμικών» με 8-5, σήκωσαν την κούπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να πάνε στο Λουτράκι, στην τελική φάση του τουρνουά της Intersport. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στο τουρνουά, παραβρέθηκε και η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών με τον διευθυντή της Σπύρο Σακαλή και τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά της, η Χριστίνα Μαρούλη με την χορευτική της ομάδα Zumba Fitness έδωσε στην αρχή και στο ημίχρονο έναν εύθυμο τόνο στην εκδήλωση. Στους χορηγούς της εκδήλωσης ήταν και το κατάστημα AB FOOD MARKET Βασιλόπουλος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος έκανε τις απονομές, ενώ βραβευτήκαν ο μικρότερος (Κώστας Χρηστάτος) και ο μεγαλύτερος (Αρι Γκινούτσι) παίκτης του τουρνουά.

Για την ποδοσφαιρική ιστορία στο 8-5 τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μπούσι 4, Ντουκάι 2 και Μπερμπατιώτης 2, ενώ από τους ηττημένους σκόραραν οι Μπέκας 2, Αμούργης Τέλης και Τουλάτος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Ουά και Παραμύθι»: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Ντουκάι, Αποστολάτος, Μπούσι, Μπερμπατιώτης.

«Ιπτάμενοι Σαμικοί»: Μιχαλάτος, Μπέκας, Αμούργης Αρ., Περιβολάρης, Τουλάτος, Καππάτος, Άλντο.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες
https://www.youtube.com/watch?v=3SaRJBjVrM0




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250