Με το… δεξί και τη νέα χρονιά η Σάμη!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 09:37

Με το… δεξί και τη νέα χρονιά η Σάμη!

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Γήπεδο Καραβομύλου, η Σάμη επικράτησε των Πρόννων με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δημοτικής μας Ενότητας είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Παπαβασιλείου, ωστόσο δεν ευτύχησε να σκοράρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Σάμης που στο 49ο λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο ωστόσο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Γ. Καρασαββίδης. Στη δε αμέσως επόμενη φάση, ο Α. Φιλιππάτος με εντυπωσιακό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώξει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

Η πίεση της Σάμης απέδωσε τελικά καρπούς στο 61ο λεπτό, με τον Γ. Καρασαββίδη να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ, ενώ στο 78ο λεπτό ο 15χρονος νεοαποκτηθείς Α. Αλυσανδράτος με πλασέ μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και πάλι του Α. Καρασαββίδη, έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια του αγώνα το συγκρότημα του Σπύρου Παππαδάτου έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ωστόσο το 2-0 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Με τη σημερινή της νίκη η Σάμη έφτασε τους 15 βαθμούς και πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία βρίσκεται ο Παλληξουριακός με 18 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, ακολουθούμενος από τον Πυλαριακό που έχει 16 βαθμούς μετά και την χθεσινή ισοπαλία 1-1 με τον Εύγερο.

Για τη Σάμη αγωνίστηκαν οι: Μωραΐτης Κ., Σπυράτος Κ. (73′ Αλυσανδράτος), Ζησιμάτος Γ. (83′ Ελμαζάι Σ.), Καραγιαννάκης Ε., Καππάτος,
Σ., Rexha Ρ. (46′ Φιλιππάτος), Κλαουδάτος Ε., Μετάι Μ., Δελλαπόρτας Δ. (73′ Βαλλάτος Δ.), Περιβολάρης Π. και Καρασαββίδης Γ. (83′ Διγαλέτος Φ.).

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή πολλών νέων παικτών στην ενδεκάδα της Σάμης, αλλά και η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που για άλλη μία φορά και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στάθηκε στο πλευρό της ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Καραΐσκος ο οποίος παίρνει άριστα στον πειθαρχικό έλεγχο, με βοηθούς του τους κυρίους Α. Βουτσινά και τον Χ. Αβάζαρο.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

1000011947 1068x601


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250