Α' ΕΣΚΙ: Εξάστερη η Σάμη, συνέτριψε τον Οδυσσέα Ιθάκης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:30

Α' ΕΣΚΙ: Εξάστερη η Σάμη, συνέτριψε τον Οδυσσέα Ιθάκης

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία την 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, η Σάμη επικράτησε στον Καραβόμυλο του Οδυσσέα Ιθάκης με το εμφατικό 6-0!

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, καθώς το συγκρότημα του Σπύρου Παππαδάτου ήταν εμφανώς καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με έναν επιθετικό μονόλογο σημείωσε την τρίτη του νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να το ανεβάσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχαν ο Δ. Δελαπόρτας στο 15ο, στο 43ο και στο 54ο λεπτό, ο συγχωριανός μας Α. Φιλιππάτος στο 46ο και στο 58ο λεπτό και ο Μ. Τρίφι στο 65ο λεπτό.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 11 το πρωί και τον διηύθυνε ο συγχωριανός Άγγελος Βουτσινάς, με βοηθούς του τον Π. Μπαζάρογλου και την Κ. Χαρίση.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στα Μακρυώτικα μεταξύ της Σάμης και του έτερου εκπροσώπου του Δήμου μας. Του ιδιαίτερα ισχυρού και φέτος Πυλαριακού.

Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, τόσο για την πορεία των δύο ομάδων στο θεσμό, όσο και από άποψη ψυχολογίας, καθώς το επόμενο Σάββατο θα βρεθούν αντιμέτωπες για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρωί ολοκληρώθηκε στο Σταυρό της Ιθάκης και ο αγώνας μεταξύ της τοπικής Προόδου με τον Εύγερο, με την ομάδα των Φαρακλάτων να επικρατεί με το εντυπωσιακό 1-6.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτή την με την αναμέτρηση της Εικοσιμίας με τον Παλληξουριακό στο ΔΑΚ Αργοστολίου και αύριο με τους αγώνες ΠΑΟ Κεφαλονιάς – Πρόννοι και Διλινάτα – Πυλαριακός, επίσης στο ίδιο γήπεδο.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

IMG 20231209 152251


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250