Ποσειδώνας Ληξουρίου: Αξιόλογη παρουσία του αθλητή Άγγελου Ανδρεάτου στο Καμπ Αξιολόγησης Παίδων στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 17:01

Ποσειδώνας Ληξουρίου: Αξιόλογη παρουσία του αθλητή Άγγελου Ανδρεάτου στο Καμπ Αξιολόγησης Παίδων στην Πάτρα

Ποσειδώνας Ληξουρίου

Ολοκληρωθηκε το Καμπ αξιολόγησης Παίδων στο κλειστό κολυμβητήριο Πάτρας, για τα σωματεία της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή του 14χρονου αθλητη μας Αγγελου Ανδρεατου, που πραγματοποιησε πραγματικά μια αξιολογη παρουσια.

Μια εμπειρία πραγματικά μοναδική υπό την καθοδήγηση των προπονητών Παίδων της Εθνικής Ελλάδος Φώντα Λεμπέση και Φώντα Μαρκόπουλο, με πολλαπλά οφέλη για την αθλητικη του σταδιοδρομια.

Η κλήση του αποτελεί τιμή για τον ίδιο αλλά και δικαίωση για ολους οσους συνεισφερουν, πρωτα τον ίδιο τον αθλητη με την καθημερινή παρουσία του στις προπονήσεις, τον προπονητή του Γρηγορη Ραπτη που ναι δίπλα του κ τον καθοδηγει, την οικογένεια του που τον στηρίζει σ όλα τα επίπεδα κ είναι ο μεγάλος χορηγός του αλλά κ το σωματείο του, που αναπτύσσει κ διαδίδει το άθλημα στο νησί μας και προσπαθεί για την εξέλιξη των αθλητών του, όσο δύσκολο κ αν είναι λόγω απομακρυσμενης περιοχής.

Συγχαρητήρια στον Αγγελο,στον προπονητή του αλλά κ στους γονεις του για όλη αυτή τη προσπάθεια κ ευχόμαστε τα καλύτερα για το μελλον!!!




00 inkefalonia general ad 300X250