Μια γιορτή, μια σπουδαία διοργάνωση ξεκινάει στην Κεφαλονιά! Οι Τελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors u19 στον Αη Χέλη! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 00:47

Μια γιορτή, μια σπουδαία διοργάνωση ξεκινάει στην Κεφαλονιά! Οι Τελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors u19 στον Αη Χέλη! (video)

Μια γιορτή, μια  σπουδαία διοργάνωση φιλοξενεί η Κεφαλονιά!

Οι τελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball Juniors u-19 2023, στην υπέροχη παραλία Αϊ Χέλης, ξεκινούν σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσουν ως και την Κυριακή 6/8 αργά το απόγευμα.

Μια μεγάλη τιμή για την Κεφαλονιά, τον Δήμο Αργοστολίου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και φυσικά την ομάδα του νησιού μας BV Ammos.

Γι αυτό άλλωστε και σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου ‘’Ο Κέφαλος’’ βρέθηκαν όλοι οι συνδιοργανωτές, αλλά και οι αθλητές αυτού του σημαντικού αθλητικού event που για πρώτη φορά γίνεται στην Κεφαλονιά και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης!

Στην συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Μιχαλάτος Θεόφιλος, ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, η Ελένη Καζάκου, αναπληρώτρια πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο Πρόεδρος Σωματείου BV Ammos, Φώτης Αυγουστάτος, η Ιωάννα Μαρκέτου, η οποία εκπροσώπησε την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Και τέσσερις αθλητές (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), οι αδελφές Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη, ο Κωνσταντίνος Βένιος και ο Ιπποκράτης Χρηστάτος.

DSC 0093

Την παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου έκανε η Δέσποινα Καρέκλα.

‘’Είναι μία γιορτή για μας’’ τόνισε στα πρώτα του λόγια ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και συνέχισε: ‘’Πρώτη φορά μια τόσο σημαντική διοργάνωση έρχεται στο νησί μας και θέλουμε να την κάνουμε να γίνει θεσμός. Ευχομαι να έχουμε επιτυχημένους αγώνες, οι αθλητές να το ευχαριστηθούν και φυσικά και όσοι το παρακολουθήσουν. Ο Δήμος Αργοστολίου, είναι υποχρεωμένος να κάνει τις ενέργειες εκείνες ώστε να υπάρχουν γήπεδα και να είναι δίπλα στα παιδιά που αθλούνται. Και θέλω ευχαριστήσω, μέσω του προέδρου Φώτη Αυγουστάτου, τον σύλλογο BV Ammos, για όλα τα σπουδαία που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του Beach Volley’’.

Tόσο ο κ. Κανελλόπουλος, όσο και η κα Καζάκου, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αργοστλίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, που ‘’αγκάλιασε’ αυτή την πρωτοβουλία της τοπικής ομάδας BV Ammos και την Περιφέρεια. ‘’Η Κεφαλονιά είναι ενδεδειγμένη για μεγάλες διοργανώσεις και σήμερα κάνει το πρώτο βήμα!’’ τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος, ενώ η κα Μαρκέτου τόνισε πως ''η διοργάνωση βοηθάει στην προβολή της Κεφαλονιάς και να τξιδέψει η εικόνα της παντού''.

Συνολικά θα συμμετάσχουν 32 ομάδες, 16 αγοριών και 16 κοριτσιών.

Ο πρόεδρος της ομαδας BV Ammos Φώτης Αυγουστάτος, τόνισε πως: ‘’Φτιάξαμε, στην αρχή της Πανδηνίας, μία ομάδα Beach Volley στην Κεφαλονιά για να δώσουμε χαρά και σωματική και ψυχική υγεία και κίνητρο στα παιδιά μας. Τα τελευταία χρόνια κοιτάξαμε να δώσουμε μία διέξοδο και αυτή την στιγμή έχουμε μια ακαδημία με αρκετές δεκάδες παιδιά παίζουν τον χειμώνα σε ανοικτό γήπεδο beach Volley που με την βοήθεια του Δήμου, έχει στηθεί. Κοιτάξαμε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια και βγήκαμε από το νησί και συμμετείχαμε σε σημαντικά τουρνουά. Και στο τέλος εισπράξαμε μία δικαίωση. Φέτος δεχθήκαμε μια μεγάλη τιμητική πρόσκληση – πρόκληση να οργανώσουμε την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors K19 στο νησί μας. Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στον σύλλογο και τους χορηγούς μας. Πέραν από την ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική και η στήριξη της πολιτείας. Και είμαστε ευτυχείς που βρήκαμε την τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια και τον Δήμο Αργοστολίου, δίπλα μας και αρωγούς. Το λέω και ευχαριστώ προσωπικά και δημόσια τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς χωρίς την δική του και των συνεργατών του συμβολή, θα ήταν πολύ δύσκολη η επίτευξη εντός τέτοιου στόχου. Στόχος είναι να χαίρονται οι πρωταγωνιστές και πρωταγωνιστές είναι αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν. Πρέπει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε είτε στην άμμο, είτε στην ζωή. Οι νέοι θα μας δώσετε και σε εμάς κίνητρο. Στους αγώνες είναι σημαντικό να αγωνίζεται. Όποιος προσπαθεί μπορεί να μην νικάει πάντα, αλλά …κερδίζει πάντα!’’

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω σε video η συνέντευξη Τύπου 

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/1296485297739941}

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/239381968466302}

{https://www.youtube.com/watch?v=N3CcvszaTm0}

DSC 0003DSC 0008DSC 0013DSC 0019DSC 0020DSC 0023DSC 0024DSC 0028DSC 0029DSC 0038DSC 0045DSC 0055DSC 0057DSC 0058DSC 0061DSC 0065DSC 0066DSC 0070DSC 0072DSC 0080DSC 0099DSC 0100DSC 0105DSC 0107DSC 0109

DSC 0112

ΧΟΡΗΓΟΙ




00 inkefalonia general ad 300X250