Έβαλε τα κλάματα ο Γιάχος: “Κατέστρεψα την καριέρα μου”

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 13:31

Έβαλε τα κλάματα ο Γιάχος: “Κατέστρεψα την καριέρα μου”

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα διαιτητή να παραδέχεται το λάθος του αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

O εκ των ισχυρών ανδρών των Αρκάδων, Δημήτρης Μπάκος, έσπευσε να διατυπώσει τις ενστάσεις του προς τον Γιάχο, μετά τη λήξη του αγώνα, κυρίως για την φάση του πέναλτι του Μανιάτη.

"Είδα την φάση. Έκανα... έγκλημα. Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δεν άφησα το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε", τόνισε ο διαιτητής από τη Χίο στους Αρκάδες, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Απ’ την μεριά του, ο Δημήτρης Μπάκος, του τόνισε: "Πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο του Αστέρα".

Εκεί ήταν και ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος λειτούργησε... πυροσβεστικά, βλέποντας ότι ο Γιάχος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς είχε βάλει τα κλάματα.

Όταν ο Σταύρος Τριτσώνης, που ήταν ένας εκ των δύο επιπρόσθετων διαιτητών, ο οποίος, μάλιστα, ήταν μπροστά στη φάση με το χέρι του Μανιάτη, θέλησε να προσεγγίσει τους ανθρώπους του Αστέρα και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μπάκο, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον απέτρεψε, με βάση το πώς ήταν η κατάσταση.

newsit




00 inkefalonia general ad 300X250