Ν. Φωκάς στον Inkefalonia 89,2: "Την Κυριακή δεν είναι μόνο ένας αγώνας, είναι μια γιορτή εθελοντισμού, αιμοδοσίας, προσφοράς, αθλητισμού και ποδοσφαίρου!"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 14:57

Ν. Φωκάς στον Inkefalonia 89,2: "Την Κυριακή δεν είναι μόνο ένας αγώνας, είναι μια γιορτή εθελοντισμού, αιμοδοσίας, προσφοράς, αθλητισμού και ποδοσφαίρου!"

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τους δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε ο πρόεδρος του Α.Ο Φωκάτων Νίκος Φωκάς για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Μαίου 5 μ.μ στο ΔΑΚ Αργοστολίου ,μεταξύ της ομάδας των αιμοδοτών του Α.Ο. Φωκάτων και της Μικτής Κεφαλονιάς, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ορφανοτροφείου «Ο Σωτήρ» Κεφαλονιάς.

«Την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα καλούμε όλο τον κόσμο της Κεφαλονιάς να είναι κοντά μας σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα που κάνουμε για το Ορφανοτροφείο με ένα κουπόνι 3 ευρώ. Δεν είναι μόνο ένας αγώνας, είναι μια γιορτή εθελοντισμού, αιμοδοσίας, προσφοράς, αθλητισμού και ποδοσφαίρου. Συγχρόνως επειδή την Κυριακή είναι και η γιορτή της μητέρας, θα κάνουμε και μία συμβολική κίνηση για την ημέρα. Στο ημίχρονο του αγώνα, θα έχουν παρουσία και η σχολή χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου και το χορευτικό του Α.Ο Φωκάτων με παραδοσιακούς χορούς».

«Ως Σύλλογος προσπαθούμε να βοηθάμε παντού, γιατί όλοι πρέπει να βάζουμε ένα λιθαράκι στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο. Η προσφορά και η αγάπη βρίσκονται μέσα σου και ως πρόεδρος του Α.Ο Φωκάτων προσπαθώ να έχω ενωμένο όλο τον κόσμο με αγάπη και αγνότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και γι αυτό ακολουθεί ο κόσμος».

«Πέρυσι όταν οι εθελοντές μας έδιναν αίμα και ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Κεφαλονιάς, σκέφτηκα να κάνουμε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ως συνδιοργανωτές διάλεξα έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει τα πάντα για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο τον Νίκο Κορσιάνο, τον Sportsthea και την ΕΠΣΚΙ με τον πρόεδρο Θέμη Βαλσαμή. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα κάνουν ένα δυνατό ντέρμπι ( ανέφερε σ αυτό το σημείο τους προπονητές και τους παίχτες που θα συμμετέχουν και έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Ληξούρι και στον φιλανθρωπικό αγώνα Αστυνομίας και Παλληξουριακού που είχε γίνει στο παρελθόν και που τα έσοδα του είχαν δοθεί στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου-Γηροκομείο (3.000)».

« Η ιδιωτική πρωτοβουλία και η βοήθεια για τον αγώνα της Κυριακής είναι πάρα πολύ μεγάλη και στο τέλος του αγώνα θα κάνουμε γνωστά τα ονόματα όσων μας συνδράμουν. Είναι συγκινητική πραγματικά η βοήθεια τους».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-89-2-950314639?si=27be353b02264676a1ec0159701c2f76&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}

Υ.Σ. Την προσεχή Κυριακή 14/5/2023 και ώρα 5 το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των αιμοδοτών του Α.Ο. Φωκάτων και της Μικτής Κεφαλονιάς, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ορφανοτροφείου «Ο Σωτήρ» Κεφαλονιάς. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 3 Euro τα οποία ήδη άρχισαν να διατίθενται.




00 inkefalonia general ad 300X250