Έμεινε «ζωντανή» η Εικοσιμία (1-1 τον ΑΟΚΙ στο Αργοστόλι)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 10:41

Έμεινε «ζωντανή»  η Εικοσιμία (1-1 τον ΑΟΚΙ στο Αργοστόλι)

Η Εικοσιμία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Αργοστόλι από τον ΑΟΚΙ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ, ώστε και αν χρειάζεται ένα σκορ 3-0 στο επόμενο παιχνίδι στις Κεραμειές για να μπορέσει να το κατορθώσει. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Όσο μέτριο ποιοτικά ήταν το παιχνίδι στα 84' λεπτά του, τόσο συναρπαστικό και αμφίρροπο έγινε στα τελευταία μαζί με τις καθυστερήσεις 10' λεπτά του.Αν και η Εικοσιμία ήταν πολύ καλά στημένη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΚΙ ήταν αυτός που κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (40'), ο Αλέκος Πολλάτος βγάζει τον Γιάννη Βουκελάτο απέναντι στον Καραϊσκο, με τον επιθετικό του ΑΟΚΙ να περνάει την μπάλα από πάνω από τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας για να γράψει το 1-0.

Στην επανάληψη, η Εικοσιμία προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά ο ΑΟΚΙ φαινόταν να καταφέρνει να εξουδετερώνει τα επικίνδυνα. Μέχρι που φτάνουμε στην φάση του 84' όταν την ασυνεννοησία μεταξύ του τερματοφύλακα Αγκούσι και του Χαλιώτη, εκμεταλλεύεται ο Ντουκάι, ο οποίος πλασάρει σε άδειο τέρμα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο ΑΟΚΙ στις καθυστερήσεις του αγώνα δημιούργησε μία μεγάλη φάση. Ο Βουκελάτος, έπειτα από ωραία πάσα του Σπανού, βρέθηκε τετ- α- τετ με τον Καραϊσκο, ωστόσο αντί να τελειώσει τη φάση μόνος του προτίμησε να δώσει την μπάλα στον Μοντεσάτο, ο οποίος θα την σπρώξει στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ από τον διαιτητή Γασπαράτο, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών των γηπεδούχων. Ο Βουκελάτος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έπιασε ωραίο εναέριο σουτ μέσα από την περιοχή και προσπάθησε να στείλει την ομάδα του στον τελικό, ωστόσο δεν βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραϊσκου.

Στο 89' ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αρντιτ Μπούσι και έτσι η Εικοσιμία θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύ καλού μέσου της στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΟΚΙ.

ΑΟΚΙ: (Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Κλειτογιάννης,Πολλάτος Δημ., Χαλιώτης, Φωκάς, Λαμπρόπουλος (73 Ζαμπαύτης), Σπανός, Κόμητας, Μπαζάρογλου (86' Μαρκαντωνάτος), Πολλάτος Αλ. (70' Μοντεσάντος), Βουκελάτος.
ΕΙΚΟΣΜΙΑ :(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουλάκης, Βολτέρας, Μινέτος Γ. (64' Στεφανάτος), Μινέτος Χρ., Κονόμης, Μπούσι, Ντουκάϊ, Γερασιμάτος, Κορσιάνος Π., Αντωνάτος.




00 inkefalonia general ad 300X250