KOA: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Kefalonian Open 2022 (Τα αποτελέσματα)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 13:22

KOA: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Kefalonian Open 2022 (Τα αποτελέσματα)

Με υπόλοιπους τελικούς αγώνες συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, σήμερα Κυριακή 7/8, το βράδυ, το τουρνουά αντισφαίρισης Kefalonian open 2022 που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά και πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Κεφαλληνιακός όμιλος αντισφαίρισης στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Ήταν ένα 9ήμερο σημαντικών αγώνων με μεγάλη συμμετοχή, αλλά και σπουδαίο θέαμα και τους διοργανωτές, όπως κάθε φορά, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, κάτι που κατάφεραν, μιας και υπήρχε από όλους ικανοποίηση για την ποιότητα των αγώνων, αλλά και τη φιλοξενία του δραστήριου ομίλου της Κεφαλονιάς.

kors2

IMG 0103Kors1

Παρακολουθήσαμε όμορφους τελικούς τόσο στα μονά όσο και διπλά παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα.

Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός για το νησί μας, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τις απονομές των νικητών των σημερινών τελικών που πραγματοποιήθηκαν, με την παρουσία και τη συμμετοχή του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτου. Παράλληλα ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στον ίδιο χώρο.

Λίγο πριν τις απονομές, τόσο η κ. Ελένη Ανδρεόλα, όσο και ο κ. Τ. Σιαμάνης ευχαρίστησαν τους αθλητές που συμμετείχαν, ενώ ο Δήμαρχος σε έναν σύντομο χαιρετισμό, συνεχάρη τους διοργανωτές και τους αθλητές που συμμετείχαν, ενώ υπενθύμισε την προσπάθεια του Δήμου για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Πηγή: sportsthea.blogspot.com

Τα τελικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τους αγώνες και τις απονομές


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250