ΑΣ Κεφαλληνιακός: Ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο Πανά στο τεχνικό επιτελείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 13:33

ΑΣ Κεφαλληνιακός: Ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο Πανά στο τεχνικό επιτελείο

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Μένοντας πάντα “πιστοί” στην αθλητική μας φιλοσοφία που οι φίλοι, οι αθλητές μας και οι γονείς των αθλητών μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται, και έχοντας πια αποδείξει απ’ την δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο, ότι κύριο μέλημά μας είναι η έμφαση στον Αθλητή - Παιδί και στην βελτίωση του, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε νοοτροπία-χαρακτήρα, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε έναν ακόμα σπουδαίο προπονητή και να αναβαθμίσουμε έτσι ακόμα περισσότερο, το Τεχνικό επιτελείο της Ομάδας μας.

Έτσι από την νέα σεζόν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ θα είναι το νέο “δυνατό” όνομα δίπλα στον Πέτρο Κωστίδη και τα αποτελέσματα που θα έρθουν μέσα από αυτή την συνεργασία, θα είναι –αδιαμφισβήτητα- αυτά που ως Σύλλογος έχουμε υποσχεθεί! Δηλαδή η Σωστή ανάπτυξη του κάθε αθλητή μας, χωρίς αυτή να θυσιάζεται στον βωμό της κάθε εφήμερης επιτυχίας ...!!!  

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ : Γεννημένος στη Ζάκυνθο το Νοέμβριο του 1993. Ξεκίνησε τη καριέρα του στην ΑΓΕ Ζακύνθου το 2016, όπου διετέλεσε βοηθός του αντρικού τμήματος μέχρι το 2019 και βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Το 2020 έγινε head coach του γυναικείου τμήματος της ΑΓΕ Ζακύνθου, όπου μαζί τερμάτισαν στην 3η θέση της Α1 ΕΣΚΑΗ. Από το 2020 μέχρι το 2022 διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Α.Ο.Κ Χανιά στη Β Εθνική, με την Κρητική ομάδα να πραγματοποιεί σπουδαίες πορείες τερματίζοντας στη 2η και 5η θέση αντίστοιχα. Κάτοχος του διπλώματος "Intensive Course for Advanced Basketball Coaches" αναγνωρισμένο από τη Λιθουανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το scouting έχοντας Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και έχοντας συνεργαστεί ανά τα χρόνια με συλλόγους όπως, ο Κόροιβος Αμαλιάδας και τη Λιβανέζικη πρωταθλήτρια ομάδα, Beirut Basketball Club. 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ