«Πέταξε» για τα πλεϊ-οφ O NOA!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 21:58

«Πέταξε» για τα πλεϊ-οφ O NOA!

Τι Αργοστόλι, τί Νέα Σμύρνη! Για το ΝΟΑ είναι το ίδιο! Η ομάδα του εορτάζοντα σήμερα Θοδωρή Ανδρεάκου επικράτησε με σκορ 10-5 του ΝΟ Χανίων συνεχίζοντας το νικηφόρο εντός έδρας σερί έστω και αν σήμερα αγωνίστηκε στο ουδέτερο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Όμως δεν φάνηκε να επηρεάζεται μιας και έφτασε σε μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που αυτόματα δίνει και δικαίωμα συμμετοχής στα πλεϊ- οφ.

Μάλιστα η νίκη είναι ακόμη πιο σημαντική από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από το ΝΑΟ Κέρκυρας. Πλέον το Αργοστόλι κρατά την τύχη της 4ης θέσης στα χέρια του έχοντας να υποδεχτεί και τον Παναθηναϊκό στην Κεφαλονιά (οι πράσινοι είναι ένα βαθμό πίσω από ΝΟΑ και ΠΑΟΚ που έχουν από 31 βαθμούς).

Η οριστικοποίηση της έδρας πέρασε από… σαράντα κύματα με την ΚΟΕ να παίρνει την οριστική απόφαση για διεξαγωγή ενός ακόμη παιχνιδιού των Χανίων στην Αθήνα, από τη στιγμή που και ο ΝΟΑ δέχτηκε το αίτημα των μόνιμα φιλοξενούμενων φέτος Κρητικών για μετάθεση της έδρας.

Η ουσία είναι ότι οι Κεφαλλονίτες κέρδισαν το παιχνίδι ενώ τα Χανιά συνεχίζουν την προσπάθεια τους για αποφυγή του υποβιβασμού καθώς πλέον μετά τη μεγάλη νίκη της Κέρκυρας τα πράγματα μπλέκουν στην ουρά…

Ο αγώνας εξελίχτηκε όπως αναμενόταν! Το Αργοστόλι είναι καλύτερη ομάδα, πιο προπονημένη σε αντίθεση με το ΝΟ Χανίων που λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των «γηπεδούχων». Πήρε μία διαφορά, μικρή όχι μεγάλη, την οποία κατάφερε να διαχειριστεί ιδανικά…  

Ο ΝΟΑ ουσιαστικά αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Ευάγγελο Δουδέση που στην πρώτη φάση του ματς άνοιξε το σκορ και στη δεύτερη τραυματίστηκε στο κεφάλι από κατά λάθος χτύπημα του Χαραλαμπόπουλου στην προσπάθεια και των δυο στην άμυνα. Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού ο εξαιρετικός περιφερειακός πήγε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν τρία ράμματα.      

Η ταυτότητα του αγώνα:

Α1 ανδρών- 17η αγωνιστική

Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

ΝΟ Αργοστολίου- ΝΟ Χανίων   10-5

Διαιτητές: Δαμιανάκης- Κουρτίδης

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 5-4, 2-0.

ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Στελλάτος 3, Σαλάχας 2, Μητρόπουλος 1, Ε.Δουδέσης 1, Κατσιγιάννης 1, Π.Δουδέσης 1, Παπαδόπουλος 1.

ΝΟ Χανίων (Μάκης Βολτυράκης): Βλοντάκης 3, Βιζυράκης 1, Χαριτάκης 1.

http://www.aquaticsnews.com/petaxe-gia-ta-plei-argostoli