Ο Ολυμπιακός γιόρτασε γενέθλια και 4ο αστέρι με τριάρα επί της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 21:28

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε γενέθλια και 4ο αστέρι με τριάρα επί της ΑΕΚ

Δίχως να εντυπωσιάσει και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.... όποτε χρειάστηκε, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ και έφτασε στη νίκη με 3-0, που του εξασφάλισε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Οι Πειραιώτες έπαιξαν στο... ρελαντί, όμως η διαφορά δυναμικότητας από τον Δικέφαλο είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρόσωπο του αγώνα που έκρινε το αποτέλεσμα με τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά από περίπου ένα χρόνο και το come-back του ήταν ονειρικό! Εκείνος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, εκείνος "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς και κατά συνέπεια οδήγησε τον Ολυμπιακό στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το τρίτο γκολ των Πειραιωτών πέτυχε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ μπορεί να μην σκόραρε, είχε όμως δύο ασίστ. Κατά τ' άλλα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, όπως σας προαναφέραμε.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά, όμως από βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς (13') και ήταν φανερό πως όσο κι αν προσπάθησε δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν σωστό πλάνο, το ακολουθούσαν κατά γράμμα, πάλεψαν για κάτι καλύτερο, όμως μετά το 2-0 δεν είχαν άλλες δυνάμεις.

Πηγή: in.gr - sport24.gr




00 inkefalonia general ad 300X250