Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι στην γιορτή της ΕΠΣΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 10:12

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι στην γιορτή της ΕΠΣΚΙ

Το τοπικό μας ποδόσφαιρο έβαλε χθες τα καλά του για να τιμήσει τους καλύτερους! Η ΕΣΠΚΙ έκοψε χθες το βράδυ σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα δεξιώσεων «ΑΘΗΝΑ» στα Κοκύλια την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και παράλληλα βράβευσε τους καλύτερους της περιόδου 2011 – 2012. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Βραβεύθηκαν λοιπόν οι Πρωταθλητές στην Α΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ, στην Β΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ και στην Γ΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣΕπίσης οι πρώτοι σκόρερ στην Α΄ Κατηγορία: ΚΡΟΥΤΗΣ Α. – Α.Ε.Κ και Β΄ Κατηγορία: ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩ. – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ.

Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ: Μοσχόπουλος Ευάγγελος, Μπουραϊμης Φώτιος, Γραμμένος Θωμάς, Τζάκης Γεράσιμος, Βαγγελάτος Γεράσιμος, Ντούκας Παρασκευάς, Καπετανάκης Ανδρέας, Μινέτος Ηλίας, Παυλάτος Κωνσταντίνος, Γαβαλάς Αλέξανδρος, Παγουλάτος Θεόδωρος, Μιχελής Ευάγγελος, Πετεινάτος Αλέξης- Γεώργιος, Απέργης Ιωάννης, Μπελτσώνιας Σταύρος, Σουρβάνος Νικόλαος.

Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2011-2012: στους Παίδες ο Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης και στους Νέους οι Σπανός Ευάγγελος, Τουλάτος Βασίλειος και Αντωνίου Νικόλαος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Βαγγέλης Μαζαράκης, στην ομιλία του έκανε έναν σύντομο απολογισμό της Ενωσης και στο έργο αυτής, ανέλυσε το πλάνο για τα επόμενα χρόνια, αναφέρθηκε στην πανηγυρική εκλογή του στο δ.σ. της ΕΠΟ  και παράλληλα ανακοίνωσε πως δύο συνεργάτες του ο Θέμης Βαλσαμής και η Χρύσα Κοσμάτου ανέλαβαν καθήκοντα στην ΕΠΟ. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η Χρύσα Κοσμάτου προτάθηκε στην ΕΠΟ για να γίνει παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, μαζί με τους συμβούλους Σπύρο Σαμούρη και Βίκτωρα Ρουχωτά και την κα Ειρήνη Στεφάτου, οι οποίοι απένειμαν και τα κύπελλα και τα μετάλλια στους αθλητές και τις ομάδες.

Την κοπή της πίτας έκανε ο Αρχιμανδρίτης π. Παϊσιος. Παρόντες στην εκδήλωση και οι Εθελοντές Σαμαρείτες οι οποίοι δίνουν το παρών ανελλιπώς στους αγώνες της Ενωσης. Η εκδήλωση ήταν σαφώς αναβαθμισμένη, καθώς έγινε για πρώτη φορά στη πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων "ΑΘΗΝΑ", που όπως τόνισε ο κ. Μαζαράκης, ουσιαστικά χορήγησε την γιορτή της Ενωσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250