Πέρασε δια περιπάτου από την Ιθάκη η Εικοσιμία (5-1 τον Οδυσσέα)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:01

Πέρασε δια περιπάτου από την Ιθάκη η Εικοσιμία (5-1 τον Οδυσσέα)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Εικοσιμία πέρασε νικηφόρα από την Ιθάκη επικρατώντας του Οδυσσέα με 5-1. Η ομάδα από την Λειβαθώ ήταν εμφανώς ανώτερη από την αντίπαλό της σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν οι εντάσεις. Για να ακριβολογούμε η ένταση σημειώθηκε στο 51' όταν ο Προσαλέντης διαπληκτίστηκε με τον Γιάννη Μινέτο με τον παίκτη του Οδυσσέα να χτυπά εν ψυχρώ στο πρόσωπο τον Μινέτο και να αποβάλλεται από το παιχνίδι. Η κίνηση αυτή «πυροδότησε» ένταση και στην κερκίδα, όπου υπήρχαν και κάποιοι φίλαθλοι της Εικοσιμίας, ευτυχώς ωστόσο δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Εικοσιμία κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 με τον Κονόμη μόλις στο 7', ενώ ο Μπούσι με ένα καταπληκτικό γκολ (μακρινό σουτ λίγο μετά τη σέντρα δοκάρι και μέσα) στο 43' έκανε το 0-2 για την Εικοσιμία που δεν έμελε να είναι το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Αντωνάτος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 0-3 στο 45'.

Στην επανάληψη, ο Αντωνάτος σκόραρε για την Εικοσιμία άλλες δύο φορές (57' και 90'), ενώ Λίλα είχε καταφέρει να μειώσει σε 1-4 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 77' για την ομάδα της Ιθάκης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Κουτσουβέλης): Κουτσουβέλης Ζ. , Φατούρος, Βλησμάς (46΄Τσιρτσρόλης) , Μαλιακρίδας, Μαρούλης (73' Σακελαράκης), Βασιλόπουλος (46' Μολφέσης), Λίλα, Χαιδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π. ), Προσαλέντης, Ρενάτο.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Ζησιμάτος): Καραίσκος (63' Μενεγάτος), Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Γ. (73 κόρμανλης) , Τσιγαρίδας (Κορσιάνος Α. 46'), Γαρμπής, Μπούσι, Κορσιάνος Π., Αντωνάτος, Κονόμης, Κουλάκης .

"Επτάσφαιρο" η ΑΕΚ κόντρα στην Πρόοδο

Στο παιχνίδι που άνοιξε την 15η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚΙ η ΑΕΚ συνέτριψε στο Αργοστόλι την Πρόοδο Ιθάκης με 7-0


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250