Ainos Mountain Marathon: "Ένα μικρό ορεινό χωριό έγινε το επίκεντρο της προσοχής και γέμισε από δρομείς"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 16:25

Ainos Mountain Marathon: "Ένα μικρό ορεινό χωριό έγινε το επίκεντρο της προσοχής και γέμισε από δρομείς"

Ευχαριστήριο

Μετά αγωνιστικό δελτίο τύπου.

Ο πρώτος “Ainos mountain marathon” είναι πλέον παρελθόν. Μια πρόκληση, ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα. Αρκετές οι δυσκολίες αλλά με πείσμα και θέληση όλα ξεπερνιούνται. Ένα μικρό ορεινό χωριό έγινε το επίκεντρο της προσοχής και γέμισε την Κυριακή από δρομείς, Έλληνες και ξένους. Η χαρά μας απερίγραπτη βλέποντας συμμετέχοντες όλων των ηλικιών να τρέχουν μέσα στο ελατόδασος του Αίνου. Τα καλά σας λόγια και οι όποιες παρατηρήσεις σας μας δίνουν κίνητρο και ήδη σχεδιάζουμε τον δεύτερο μαραθώνιο για το φθινόπωρο του 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εθελοντές, όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά σαν χορηγοί, την κοινότητα Πυργίου, την Περιφέρεια, τον Δήμο Σάμης, τον φορέα του Αίνου για την συνεργασία, τον Πολλάτο για τα φρούτα των σταθμών και τον “Morfea” για το μασάζ στα πόδια των αθλητών στον τερματισμό.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι η συχνή επαφή με την φύση είναι το καλύτερο φάρμακο ενάντια στις κάθε μορφής εξαρτήσεις που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας προωθεί. Περπατήστε, τρέξτε, αναπνεύστε, αφουγκραστείτε, αγαπήστε το δάσος και πιστέψτε με του χρόνου θα είσαστε στους συμμετέχοντες του αγώνα…

Εκ της οργανωτικής επιτροπής:

Παπαλάμπρος Λάμπρος

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250