Ρωσσέτος - Γεράσιμος Λούζης: Διεκδίκηση πλατύ γυαλού & Ξενία από το Δήμο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 18:37

Ρωσσέτος - Γεράσιμος Λούζης: Διεκδίκηση πλατύ γυαλού & Ξενία από το Δήμο Κεφαλονιάς

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΛΑΤΥ-ΓΥΑΛΟΥ & ΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ….Μια πρόταση !

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς ,

 

Όπως ίσως γνωρίζετε χθες ( 20.9.16 ) το μεσημέρι , στο μέγαρο Μαξίμου , παρουσία του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, του υφυπουργού κ. Γ. Μπαλάφα , του προέδρου του ΤΑΪΠΕΔ  Στέργιου Πιτσιόρλα, του προέδρου της ΕΤΑΔ Γιώργου Τερζάκη και των δημάρχων Αλίμου, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και Γλυφάδας, Ανδρέα Κονδύλη, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και Γιώργου Παπανικολάου αντίστοιχα , ανακοινώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, η παραχώρηση στους Δήμους της περιοχής  έκταση που ανήκει στο Δημόσιο .

Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε :

 

«η κυβέρνηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την πρόθεσή της να προχωρήσει σε κάθε αναγκαία πράξη, ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων από φορείς δημοσίου συμφέροντος». 

Μήπως λοιπόν μετά από αυτή την πράξη και αξιοποιώντας την κατάλληλη αυτή στιγμή , ο Δήμος μας και με την έμπρακτη στήριξη των Δημοτών , της Βουλευτού , της ΠΙΝ , ΠΡΕΠΕΙ να διεκδικήσει αποφασιστικά και τεκμηριωμένα χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο , με την ευρύτερη έννοια , όπως αυτούς του Παλιού Παιδικού Νοσοκομείου ( δίπλα από τον παιδικό κήπο – πάνω από την Κεντρική πλατεία Αργοστολίου ) , του ΞΕΝΙΑ , του Πλατύ Γιαλού , κά. …

…ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων από φορείς δημοσίου συμφέροντος». 

Όπως είπε ο Υπουργός .;;;;;;;;

Μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ;


ΡΩΣΣΕΤΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ  ( 21.9.16 )