Παύλος Παπαδάτος: «Τον Μπρέζνιεφ περίμεναν ο Πούτιν τους προέκυψε!»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 10:59

Παύλος Παπαδάτος: «Τον Μπρέζνιεφ περίμεναν ο Πούτιν τους προέκυψε!»

Τον Μπρέζνιεφ περίμεναν ο Πούτιν τους προέκυψε!(Άρθρο μου στην Real News 23.8.2015)

 

Ακούω από τα ΜΜΕ ότι 50.000 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι «εγκλωβίστηκαν» με τον καινούργιο νόμο και ενώ ήταν έτοιμοι να συνταξιοδοτηθούν στα πενήντα τους, τώρα οι «καημένοι» θα συνταξιοδοτηθούν στα πενήντα πέντε τους! Η θρασύτητα τελικά δεν έχει όρια.

Από την άλλη, οι ευρωπαίοι μάς κατηγορούν ότι δεν έχουμε ένα φορέα να πάρει τα 13 εκατομμύρια ευρώ που μας δίνουν ώστε να περιθάλψουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που μας καθημερινά μας κουβαλιούνται με εκβιαστικό τρόπο. Να τους δώσουμε λοιπόν εμείς 13 εκατομμύρια και να τους πάρουν αυτοί στις χώρες τους που έχουν και καλύτερες υποδομές.

Ας όψονται όμως οι κύριοι Γεώργιος Παπανδρέου και Μιχάλης Χρυσοχοίδης, που ως υπουργοί εξωτερικών και δημόσιας τάξης αντιστοίχως, υπέγραψαν το 2002 την συνθήκη Δουβλίνου 2 που μας υποχρεώνει ως χώρα υποδοχής των λαθρομεταναστών να τους κρατάμε, να τους προσφέρουμε στέγη και τροφή όταν 600 χιλιάδες Έλληνες ζουν από συσσίτια της αρχιεπισκοπής και τα καταστήματα πρόνοιας των δήμων.

Διερωτώμαι επίσης, γιατί οι   λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν στις πλούσιες αραβικές ισλαμικές χώρες να ζήσουν με τους ομόθρησκούς τους αλλά κουβαλιούνται σε δυτικές χριστιανικές χώρες τις οποίες μισούν. Το σωστό θα ήταν να τους στέλνουμε σε ένα νησί –πριν καταστρέψουν τον τουρισμό μας- ώστε να έρχονται εκεί οι ευαίσθητοι εκπρόσωποι του ΟΗΕ και της ΕΕ και αφού τους καταγράφουν να τους παίρνουν στις δικές τους χώρες.

Τελευταία πάντως άρχισα να αισιοδοξώ ότι θα εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα του μνημονίου και σίγουρα θα βγούμε στις αγορές το 2017. Εξ άλλου, και την Βραζιλία ο αριστερός Λούλα κατάφερε και την έβγαλε ξανά στις αγορές, την απάλλαξε από το ΔΝΤ και την κατέστησε αξιοσέβαστο μέλος των G20. Είναι όμως αναγκαίο να παταχθούν οι ισχυρές συντεχνίες -το χορό της αντίδρασης ξεκίνησαν οι δικηγόροι- να μειωθεί δραματικά ο δημόσιος τομέας, να εκμεταλλευτούμε τα 35 δις ευρώ που μας δίδονται αποκλειστικά για αναπτυξιακούς σκοπούς και να εντατικοποιηθούν οι ιδιωτικοποιήσεις. Το πρώτο καλό δείγμα είναι η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων. Ακόμη καλύτερο είναι το γεγονός ότι κάποιοι κομμουνιστές «των σπηλαίων» του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να προσκυνήσουν στη Ρωσία, συνειδητοποίησαν ότι δεν κυβερνά ο Μπρέζνιεφ αλλά ο Πούτιν που είναι αντικομουνιστής! Ας πάνε στο καλό οι άνθρωποι…

Σημείωση

Ο περιούσιος σοφός λαός μας απέσυρε από τις τράπεζες 115 δις ευρώ, έστειλε στο εξωτερικό ή έκρυψε στα στρώματα τα 90 δις του ΕΛΑ, δημιούργησε 100 δις ευρώ κόκκινα δάνεια, με την συνδρομή φυσικά των ανίκανων και θλιβερών πολιτικών μας, και τώρα διαμαρτύρεται ότι οι «αιμοσταγείς» ευρωπαίοι του επέβαλαν capitalcontrolενώ ο ίδιος είναι παντελώς αθώος!