Γαβριήλ Μανωλάτος: Η Αργεντινή και οι Επίορκοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 08:25

Γαβριήλ Μανωλάτος: Η Αργεντινή και οι Επίορκοι

Η ΑΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ  ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Στους δρόμους, ο λαός της Αργεντινής πανηγυρίζει και γιορτάζει την άρνηση πληρωμής στους γύπες. «Ούτε δολάριο στους γύπες των λαών …», φωνάζει το πλήθος και επευφημεί και την κυβέρνησή του…

Οι δικοί μας, οι μικρόνοες και οι επίορκοι που μας κυβερνούν, αυτοί που προδώσαν και βασανίζουν το λαό μας, αυτοί που την πατρίδα  παρέδωσαν αμαχητί,   αυτοί που πνίγουν την οικονομία μας και στραγγαλίζουν τους πολίτες, τα έδωσαν όλα, για λίγη εξουσία και για τα ινία της διακυβέρνησης. 

Και οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι-αναλυτές, τα ανθρωπάκια και τα τσιράκια της εξουσίας, οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι από τα μυστικά κονδύλια, προσπαθούν να παρουσιάσουν την  πραγματικότητα ανεστραμμένη. Ότι δήθεν η Αργεντινή βουλιάζει, γιατί χρεοκοπεί και δεν πληρώνει τους γύπες των λαών…  Μα αυτό θα ωφελήσει το λαό της  χώρας  και θα δώσει πνοή στην οικονομία της και την ανάπτυξη, αφού οι πόροι της οικονομίας θα μείνουνε στη χώρα και δε θα μοιραστούν στους γύπες του εξωτερικού. Δε μπορούν να δουν, οι μικρόψυχοι και άθλιοι, μα ούτε και να καταλάβουν, τι θα πει ανεξάρτητη πατρίδα, τι σημαίνει περήφανος λαός.