Μικέλης Μαφρέδας : Ισραηλ και Κρατική Τρομοκρατία

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 09:39

Μικέλης Μαφρέδας :  Ισραηλ και Κρατική Τρομοκρατία

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε για άλλη μια φορά την βάρβαρη επίθεση που δέχεται ο Παλαιστινιακός λαός από το κράτος γενοκτόνο τρομοκράτη του Ισραήλ. Το κράτος αυτό που έχει αρπάξει τη λωρίδα της Γάζας από τους Άραβες κατέχει πυρηνικά όπλα, έχει χτίσει τοίχο τους αίσχους, έχει κάνει αμέτρητα εγκλήματα κατά των Αράβων και παριστάνει τον χωροφύλακα  των Ιμπεριαλιστών στην περιοχή. Δεν αυτοαμύνεται όπως λέει η Μερκελ αλλά συνεχώς επιτίθεται. Δεν διδάχθηκε τίποτε από απάνθρωπο ολοκαύτωμα των Ναζί  εις βάρος των Εβραίων. Από μικρό παιδί βλέποντας τα εγκλήματα των Εβραίων έχω πει ότι μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου όταν οι γνωστοί διαμορφωτές των συνόρων αποφάσισαν να εκδιώξουν τους Παλαιστίνιους από την περιοχή για να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ διάλεξαν λάθος τόπο. Έπρεπε στην αχανή Αυστραλία που οι Άγγλοι παλιά είχαν μεταφέρει κατάδικους και ανεπιθύμητους να καθορίσουν ένα κομμάτι γης και να μεταφέρουν εκεί τους επιζήσαντες του ολοκαυτώματος και τους γυρολόγους ανά την γη Εβραίους και να φτιάξουν εκεί το νέο κράτος. Δεκαετίες αργότερα θα μεταφέρονταν εκεί και οι Ρωσοεβραίοι που διέλυσαν την Σοβιετική Ένωση και υφάρπαξαν την κρατική περιουσία που είχε γίνει με τον ιδρώτα του Σοβιετικού λαού. Εκεί θα μεταφέρονταν ακόμη και οι Εβραιοαιθίοπες. Σήμερα οι Παλαιστίνιοι όπως και όλοι οι Άραβες έχουν και αυτοί τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα.

Όμως, όταν ένας λαός είναι κατεχόμενος και καταπιεσμένος έχει το απόλυτο δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που κρίνει ότι μπορεί να χτυπήσει τον καταπιεστή.

Στα μέσα αυτά φυσικά και συμπεριλαμβάνεται και η πολιτική επιλογή του ένοπλου αγώνα.

Και λίγα λόγια τώρα για την απαθή, όπως συνήθως, στάση της εκκλησίας.

Και ιδιαίτερα η στάση  του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που χρηματοδοτείται και από τον έλληνα φορολογούμενο.

Κύριοι ρασοφόροι, στην περιοχή σας , γίνεται η πραγματική σφαγή των νηπίων.

Δεν έπεσε στην αντίληψη μου να κάνετε κάτι, έστω μια διαμαρτυρία, γιατί φοβόσαστε μην χάσετε τα προνόμια σας και προτιμάτε να στογγυλοκάθεστε στους καναπέςδες σας.

Έχετε μείνει στη φανταστική σφαγή των νηπίων που δήθεν έκανε πριν δυο χιλιετίες ο Ηρώδης ο Μέγας!