Ο Παύλος Παπαδάτος στα Βλαχάτα - Σήμερα στον Πόρο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 10:54

Ο Παύλος Παπαδάτος στα Βλαχάτα - Σήμερα στον Πόρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από επιτυχία σε επιτυχία, η κάθε ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη κου Παύλου Παπαδάτου.

Στην περιοδεία του, το απόγευμα της Δευτέρας 30/4, τόσο στα Κουρκουμελάτα όσο και στα Βλαχάτα, συνάντησε τους κατοίκους, και στην ομιλία του, με απλά λόγια, τους ανέπτυξε τρία βασικά θέματα. Πρώτον, τους λόγους της οικονομικής κρίσης, δεύτερον τις προτάσεις της Νέας δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση και τρίτον, τις αναπτυξιακές προτάσεις για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Κάθε ομιλία του διήρκεσε 35 λεπτά. Στο σύνολο των παρευρισκομένων και από τις δύο ομιλίες, μεταξύ άλλων, ήταν ο τέως Νομάρχης κος Λευκαδίτης Διονύσιος, ο Αντιδήμαρχος κος Κεκάτος Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος κος Ματιάτος Σπυρίδων, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αυγουστάτου Αθηνά, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Φιορεβάντε Δημήτριος, ο τέως Πρόεδρος Κοινότητας Βλαχάτων κος Τζιβράς Γεράσιμος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων κος Χαραλαμπάτος Απόστολος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μουσάτων κος Γεωργόπουλος Νικόλαος, ο Συντονιστής επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. κος Μαρκαντωνάτος Ανδρέας, ο Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Ν.Δ. Λειβαθούς κος Χαραλαμπάτος Γεράσιμος, ο Αντιπρόεδρος της τοπικής επιτροπής Ν.Δ. Λειβαθούς κος Γεωργόπουλος Αντώνιος, το μέλος της τοπικής επιτροπής της Ν.Δ. κος Τσιγάντες Διονύσιος και ο Ιατρός κος Μπαζίγος Τάκης.

Σήμερα 1 Μαΐου, ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη κος ΠαύλοςΠαπαδάτος,θα επισκεφθεί την περιοχή τουΠόρου και θα συνομιλήσει με στελέχη και κατοίκους στο Κοινοτικό Κατάστημα του Πόρου, στις 9 μμ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ετικέτες: