«Τι σου λειπει κασιδιαρη; Σκουφια απο μαργαριταρι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 09:49

«Τι σου λειπει κασιδιαρη; Σκουφια απο μαργαριταρι»

Γράφει ο Γαβριήλ Μανωλάτος Μας ρημάζουν την περιουσία, μας κατάσχουν τα σπίτια και τις καταθέσεις μας και ο αθεόφοβος  θα μας βάλει, λέει, WiFi (ιντερνέτ)...

Ήμαρτον ήμαρτον! Με την ανοχή μας, μάς κυβερνούν μικρόνοες και ανεπαρκείς μικρόψυχοι  και υποκριτές. 

Μάς κυβερνά μια παρέα πολιτικών μειωμένης αντίληψης και ικανότητας, χωρίς ηγετικά στοιχεία, χωρίς στόχους, χωρίς ιδανικά και οράματα. Η μοναδική τους επιδίωξη είναι η νομή της εξουσίας. Το πολιτικό προσωπικό είναι ανίκανο να διαχειριστεί τις τύχες μας και το μέλλον τού λαού και της χώρας μας. Μας κυβερνούν μικρόνοες και ανεπαρκείς, μικρόψυχοι και ψευδολόγοι, θλιβερές φιγούρες, ανεκδιήγητοι, ανάξιοι, επικίνδυνοι. Συνεπικουρούμενοι από τους αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους-αναλυτές των μεγάλων καναλιών και μέσων ενημέρωσης, που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από φαιδροί κλόουν και άθλιοι προπαγανδιστές, κατέστησαν την Ελλάδα, οι ξενόδουλοι αυτοί, έρμαια των πράξεών τους και της ανικανότητάς  τους. 

Και ενώ καταρρέει η οικονομία και η κοινωνία, αυτοί καυχώνται και επιχαίρονται, ψευδολογούν και εκφοβίζουν, εκβιάζουν και τρομοκρατούν, μας εμπαίζουν και θέτουν εκβιαστικά διλήμματα.

Ζούμε καθημερινά την αδυσώπητη πραγματικότητα. Ας μη το επιτρέψουμε άλλο. Ας μην αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας ξεφύγουμε από το φόβο και ας αφήσουμε την απάθεια και την ανεκτικότητα.

Ας αγανακτήσουμε επί τέλους. Ας ξεσηκωθούμε και ας ανατρέψουμε την αθλιότητα μαζί και αυτούς που είναι υπεύθυνοι. Ας μη γίνουμε, με την ανοχή μας, συνένοχοι του εγκλήματος που διαπράττεται εις βάρος της πατρίδας και του λαού.