Όλγα Αντωνάτου - Βαλσάμου: «Ανάγκη και αναγκαιότητα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 18:46

Όλγα Αντωνάτου - Βαλσάμου: «Ανάγκη και αναγκαιότητα»

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, άλλοτε επιλέγουμε με κριτήρια ανάγκης και άλλοτε αναγκαιότητας. Η ικανοποίηση μιας ανάγκης για ένα τόπο είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτό το διάστημα που διανύουμε, η αναγκαιότητα είναι να καταφέρουμε να συνυπάρξουμε, με έναν τρόπο, που να διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας. Όλοι γνωρίζουμε την δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα μας. Οι ανάγκες είναι πολλές , οι λύσεις λίγες.

Γνωρίζουμε ότι ο τόπος μας η Σάμη, όπως και κάθε τόπος στην Ελληνική Επικράτεια , χρειάζεται και έργα υποδομών και έργα τουριστικών δομών. Όμως για εμένα προσωπικά, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια είναι όρος ζωής. Σε αυτή τη δυσκολία που βρεθήκαμε μετράει να μην είμαστε, ο ένας απέναντι στον άλλον, η μια πόλη απέναντι στην άλλη πόλη, ώστε η θεσμική λειτουργία, να είναι ικανή.

Δηλώνω τις ευχαριστίες μου αρχικά στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών που στέκεται όλον αυτόν τον καιρό αλληλέγγυα στα προβλήματα των Κεφαλλονιτών και ιδιαίτερα των Σαμικών και προσωπικά στον κ. Χαράλαμπο Μοσχόπουλο για την ανιδιοτέλεια και την προσφορά του. Επίσης, ευχαριστώ τον Σύλλογο Εθελοντών Κεφαλονιάς που με τις ενέργειές του προσπαθεί και καταφέρνει οι συμπολίτες μας, για όσο καιρό επιτρέπεται να αντιμετωπίζουν την ανεργία που πλήττει την περιοχή μας, αφήνοντας σημαντικό έργο πίσω του.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Μοσχόπουλος δείχνει εμπράκτως και καθημερινά την ευαισθησία του και την προσφορά του στις κοινωνικές ανάγκες, τον οποίο και ευχαριστώ.

Μετά τιμής,
Η πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σάμης
Αντωνάτου- Βαλσάμου Όλγα