Κώστας Χαλιώτης: ''Υψίστης σημασίας οι βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου''

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 08:41

Κώστας Χαλιώτης: ''Υψίστης σημασίας οι βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου''

Οι βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 για την ανάδειξη νέας Κυβέρνησης στην Ελλάδα θεωρούνται υψίστης σημασίας για τον Ελληνικό λαό και για το μέλλον της πατρίδας μας.

Η Ευρώπη όπως έχει οργανωθεί με τον συνασπισμό της, ως Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελεί οικονομική ενότητα των καπιταλιστών με σκοπό, αφενός την καταπολέμηση των διεκδικήσεων που έχουν μέχρι σήμερα εδραιωθεί από τους πολυετούς αγώνες των λαών και αφετέρου την αποτροπή της ολοκλήρωσης των δικαιωμάτων που αφορούν την δικαίωση της λαϊκής εξουσίας, ενάντια στη δικτατορία του κεφαλαίου.

Τα αστικά κόμματα από την σύνθεσή τους είναι απόλυτα ταγμένα στα συμφέροντα της τάξης των καπιταλιστών και ευήκοα στις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει με την ψήφο του να εκλέξει το ποιο κόμμα αγωνίζεται για την ολοκλήρωση των Οικονομικών, Κοινωνικών, Πολιτισμικών και Εθνικών δικαίων και η εκλογή θα πρέπει να είναι για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας το οποίο παρέχει πλήρη βεβαίωση ότι θα σεβαστεί το πρόγραμμα για μια Κυβέρνηση με τα συμφέροντα του Λαού.  

Αργοστόλι 12 Μαΐου 2023

Κώστας Χαλιώτης

Δικηγόρος