6o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα "Διαβήτης - Καρδιομεταβολικά Νοσήματα - Οι παρεμβάσεις το 2021" στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 12:03

6o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα "Διαβήτης - Καρδιομεταβολικά Νοσήματα - Οι παρεμβάσεις το 2021" στο Αργοστόλι

Οι παρεμβάσεις το 2021», Αργοστόλι Κεφαλονιάς, Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργανώνει το 6o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Διαβήτης – Καρδιομεταβολικά Νοσήματα - Οι παρεμβάσεις το 2021» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, από 10:00 έως 14:00.

Το Forum τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» και Δ/ντρια Σύνταξης της ιστοσελίδας toavriotisygeias.gr Δήμητρα Γιώτη.

Η κα Σοφία Ζαφειράτου, Παθολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας θα απευθύνει χαιρετισμό και θα πραγμτατοποιήσει ομιλία με τίτλο «Διαβητική Νευροπάθεια - Η δράση του άλφα-λιποϊκού οξέος».

Kεντρικός ομιλητής του Forum είναι ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος και Συντονιστής-Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Μetropolitan Hospital, Πρόεδρος ΕΚΟΜΕΝ, ο οποίος θα αναφερθεί στον σακχαρώδη διαβήτη 2, στις δυνατότητες πρόληψης και αποτελεσματικής θεραπείας και στους θεραπευτικούς αλγόριθμους το 2021.

Επίσης η κα Ελένη Μπιλιανού, Καρδιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Θεραπείας Αθηροσκλήρωσης (ΕΚΘΑ) θα αναλύσει το θέμα με τίτλο «Δυσλιπιδαιμία, Υπέρταση: Οι τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες».

Στη συνέχεια η κα Παρασκευή Φαραντάτου, Παθολόγος, θα αναφερθεί στο θέμα με τίτλο «Λοιμώξεις δέρματος & μαλακών μορίων για διαβητικούς – διαβητικό πόδι».

Επίσης ο Παθολόγος κος Γιώργος Χριστοδουλάκης θα πραγματοποιήσει παρέμβαση – τοποθέτηση.

Ακόμη εκπρόσωπος του Συλλόγου Διαβητικών Κεφαλονιάς θα μιλήσει για τα προβλήματα των διαβητικών ασθενών σήμερα.

Με την υποστήριξη των εταιρειών: ANGELINI PHARMA, ΛΙΛΛΥ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, LIBYTEC, STEVIA PARANA.

Πληροφορίες για το FORUM:Δήμητρα Γιώτη, info@dgpr.gr, 6972222915.

Save the Date 6ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Διαβήτης Καρδιομεταβολικά Νοσήματα Οι παρεμβάσεις το 2021 Aργοστόλι 24.7.2021ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΖΝΕΝΤΑ 6ο Forum TO ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα Διαβήτης Καρδιομεταβολικά Νοσήματα Αργοστόλι 24.7.2021




00 inkefalonia general ad 300X250