3+1 προτάσεις για το πρωινό που θα σας φτιάξουν την μέρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 19:27

3+1 προτάσεις για το πρωινό που θα σας φτιάξουν την μέρα

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, μάλιστα μερικές φορές μπορεί να σας κρατήσει μέχρι το βράδυ που θα επιστρέψετε σπίτι! Τι πρέπει να φάτε λοιπόν και πως θα μαζέψετε όλες τις θερμίδες που πρέπει, ώστε να αντέξετε την μέρα;

Μαζέψαμε από τον κατάλογο του Health Trade μερικά από τα πιο εύκολα τρόφιμα που μπορείτε να καταναλώσετε για πρωινό.

Βιολογικό τσάι

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα για τον χειμώνα, από ένα φλιτζάνι τσάι αποτοξινωτικό, με φρούτα ή με άλλες ιδιαίτερες γεύσεις. Ετοιμάστε το και απολαύστε το με ένα σνακ ή με ένα ολοκληρωμένο πρωινό.

Το πρωινό αυτό μπορεί να περιέχει:

Φυστικοβούτυρο

Φυσικά και επιτρέπεται μερικά πρωινά που σας περιμένει δύσκολη μέρα να φάτε φυστικοβούτυρο ελληνικό, από 100% πολτό φυστικού που μπορεί να περιέχει αρκετές θερμίδες, αλλά μία φορά στο τόσο θα εκτοξεύσει την ενέργειά σας. Διαλέξτε τώρα το καλύτερο φυστικοβούτυρο σε μοναδικές τιμές.

Αντί για μέλι…βασιλικός πολτός!

Ο βασιλικός πολτός Μάνα Γη που θα βρείτε εδώ, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, είναι ένα προϊόν με πολύ ουσιαστική δράση, που προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό, ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό.

Τέλεια επιλογή για τα παιδιά που παρουσιάζουν αναιμία ή χρειάζονται συγκέντρωση σε περίοδο εξετάσεων, ενώ για τους ενήλικες προσφέρει πάρα πολλά οφέλη, ανάμεσα στα οποία είναι άγχος, κατάθλιψη, κόπωση κ.α.

Ενισχύστε τα δημητριακά σας με μαύρο μούρο

Τα δημητριακά είναι επίσης ένα εύκολο πρωινό που χορταίνει σε συνδυασμό με γάλα. Εντάξτε μέσα στο μείγμα μαύρα μούρα για περισσότερη γεύση και θρέψη.

Περισσότερα ελληνικά βιολογικά τρόφιμα που θα κάνουν το πρωινό σας το αγαπημένο σας γεύμα, θα βρείτε στο Health Trade.

 




00 inkefalonia general ad 300X250