Στην EXPO CORFU 2024 ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 14:46

Στην EXPO CORFU 2024 ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επισκέφθηκε την έκθεση τροφίμων, ποτών, επαγγελματικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού που πραγματοποιείται σε αίθουσα του ΟΛ.ΚΕ και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί πολλά περίπτερα εκθετών και να συνομιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

Ο Περιφερειάρχης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των προετοιμασιών εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Ζακύνθου που συμμετέχουν ως εκθέτες.

Στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Η EXPO CORFU είναι πλέον μια έκθεση θεσμός που απευθύνεται στην Κερκυραϊκή και όχι μόνο αγορά, την οποία στηρίζει με τις καινοτόμες προτάσεις, τα νέα προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς βασικές προϋποθέσεις για τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων εστίασης, που αναβαθμίζουν τον τουριστικό μας προορισμό.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, όπου χαρακτηρίζεται από τον έντονο ανταγωνισμό η EXPO CORFU, όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τη δυνατότητα στους Κερκυραίους επαγγελματίες και όχι μόνο, να ενημερωθούν για τις νέες προτάσεις, νέες τάσεις και εφαρμογές και τεχνολογίες που συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανανέωση των επιχειρήσεων τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην EXPO CORFU 2024, την οποία θεωρώ δεδομένη και να συνεχίσετε τις άρτιες διοργανώσεις τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους επισκέπτες».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝ

DSC_8903.JPG

DSC_883311111.jpg

DSC_8925.JPG