Διακήρυξη της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας ΔΑΣ-ΟΤΑ εν όψει των εκλογών του Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 12:10

Διακήρυξη της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας ΔΑΣ-ΟΤΑ εν όψει των εκλογών του Συλλόγου

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ   

ΔΑΣ-ΟΤΑ

Εν όψει των εκλογών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ για ΔΣ  ΝΤ ΑΔΕΔΥ  ΠΟΕ-ΟΤΑ, απευθυνόμαστε σ όλους τους εργαζομένους στους δήμους μας για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο αγώνας ενάντια στις κατευθύνσεις του Κεφαλαίου, της ΕΕ, της εργοδοσίας και των πολιτικών εκφραστών τους, για την μαζική καταδίκη της αντεργατικής-αντιλαϊκής πολιτικής όλων των προηγούμενων και σημερινών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και των  δυνάμεων που τους στηρίζουν στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας πραγματοποιούνται σε πολύ δύσκολες συνθήκες για το σύνολο των εργαζόμενων και της λαϊκής οικογένειας.

Συνάδελφοι, καλούμαστε να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο μας μετά από ένα διάστημα  συνδικαλιστικής απραξίας, ανυπαρξίας, απουσίας από την απερχόμενη πλειοψηφούσα διοίκηση.

Ήταν και βρέθηκαν παντελώς αμέτοχοι, αδιάφοροι, απόντες, ασυγκίνητοι για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις δυσχέρειες των εργαζόμενων.

ΔΟΣΜΕΝΟΙ και ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ για κάθε Δημοτική Αρχή.

Ούτε ήθελαν, ούτε μπορούσαν να οργανώσουν την πάλη για τα συμφέροντα των συναδέλφων.

Ως εκ τούτου βεβαίως η απερχόμενη πλειοψηφούσα διοίκηση του Συλλόγου μας δεν προέβει σε Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό.

ΤΥΧΑΙΟ;;;;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή  και αμείλικτη.

Ίσως να  μην έχουν πλέον άλλο σημασία περισσότερες περιγραφές και γεγονότα που διαδραματίστηκαν τα τρία και πλέον χρόνια της προηγούμενης πλειοψηφούσας διοίκησης.

Οι εργαζόμενοι και πείρα έχουν και είναι ικανοί να κρίνουν. 

Την κατάσταση την ζουν καθημερινά στους χώρους δουλειάς.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ως εργαζόμενοι στους δήμους στην Κεφαλονιά και Ιθάκη, να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ  τι σωματείο θέλουμε και χρειαζόμαστε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ;;;

H

ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ που θα οργανώνει την πάλη και θα είναι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους;;;

Γι’ αυτό απαιτείται αλλαγή συσχετισμών μέσα στο ΔΣ του σωματείου μας σε αγωνιστική ταξική κατεύθυνση  με ενίσχυση των δυνάμεων  του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ-ΟΤΑ .

Οι δυνάμεις της ΔΑΣ-ΟΤΑ στάθηκαν δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε συνάδελφο, σε κάθε δύσκολη συγκυρία και σε κάθε πρόβλημα.

Δεν "κιοτέψαν" ούτε προσκύνησαν την κάθε Δημοτική Αρχή  και  τις κυβερνήσεις τους.

Πάλεψαν και όλα αυτά τα χρόνια για την ανασύσταση, την ανασυγκρότηση και την οργάνωση της ταξικής πάλης για τα δίκια μας.

Πρωτοστάτησαν για να σπάσει πάνω απ’ όλα ο φόβος , η τρομοκράτηση και οι εκβιασμοί, η μοιρολατρία, η εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς.

Σε αντίθεση με όλες τις μέχρι τώρα ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης που η λογική τους και η τακτική τους σέρνει τους εργαζόμενους πίσω από τον κάρο της υποταγής, σερνόμενες πίσω από τις υποσχέσεις  της κάθε Δημοτικής Αρχής.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ  τίμησε  την ψήφο των εργαζομένων μέχρι τώρα, παρ’ ότι είναι μειοψηφία  μέσα στα ΔΣ του συλλόγου μας.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα να γίνει το αποφασιστικό βήμα για αλλαγή των συσχετισμών σε ταξική αγωνιστική κατεύθυνση μέσα στο σωματείο μας με την εκλογή        νέου Δ.Σ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΗΣΗ    ΤΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ    ΔΑΣ-ΟΤΑ για τις

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ!

     ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ   ΔΥΝΑΜΗ   ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ   ΣΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ Δ.Σ.  ΝΤ ΑΔΕΔΥ   ΠΟΕ-ΟΤΑ   ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ   8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 16:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Ετικέτες: