Φροντιστή πλήρους απασχόλησης και εργοθεραπευτή αναζητά ο ''Υπερίων'' για το ΚΔΗΦ Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 21:07

Φροντιστή πλήρους απασχόλησης και εργοθεραπευτή αναζητά ο ''Υπερίων'' για το ΚΔΗΦ Ληξουρίου

H Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ», στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 «Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» της Πράξης «ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ»

(Κωδικός ΟΠΣ 6002367) στο Ε.Π. «Ιόνια Νησιά 2021-2027»προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ένα (1) Φροντιστή/στρια ΑμεΑ με ειδικότητα Νοσηλευτή, Ψυχολόγου, Κοινωνικού Λειτουργού ή άλλων συναφών σπουδών και καλεί τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια της παρούσας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Θέσης : ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ - Αφορά σε μια (1) θέση πλήρους απασχόλησης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο Φροντιστής είναι “πρόσωπο αναφοράς” για συγκεκριμένο αριθμό ενοίκων της Στέγης και υπεύθυνος για τη διαχείριση των προσωπικών αναγκών και της καθημερινότητας τους, ενώ συμμετέχει σε όλες τις λοιπές δραστηριότητες της Στέγης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 του επισυναπτόμενου Κανονισμού Λειτουργίας της ΣΥΔ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • κάτοχος τίτλου σπουδών ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή ΕΠΑ.Λ. ή ΕΠΑ.Σ.
  • άδεια άσκησης επαγγέλματος
  • εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (αφορά μόνο στους άνδρες)
  • λευκό ποινικό μητρώο
  • γνώση χειρισμού Η/Υ
  • προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ή/και εθελοντική εργασία σε παρόμοιες δομές / προγράμματα
  • ευχέρεια επικοινωνίας, συνεργασίας και στήριξης με τους ωφελούμενους της Στέγης (ενοίκους, γονείς ή δικαστικούς συμπαραστάτες των ατόμων με αναπηρία)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα  απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά και ειδικότερα:

  1. Αίτηση (τυποποιημένο έντυπο συνημμένο της πρόσκλησης)
  2. Βιογραφικό Σημείωμα
  3. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  4. Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών
  5. Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
  6. Ποινικό Μητρώο
  7. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (εφόσον δηλώνεται προϋπηρεσία)
  8. Συστατικές επιστολές από προηγούμενη εργασία / εθελοντική εργασία (προαιρετικά)
  9. Αποδεικτικό κατοικίας (βεβαίωση μόνιμης κατοικίας του οικείου δήμου)
  10. Υπεύθυνες Δηλώσεις του Ν.1599/1986, θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής (τυποποιημένα έντυπα συνημμένα της πρόσκλησης)

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα κατατεθούν σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους (ν. 4250/2014).

Οι Αιτήσεις (με το σύνολο των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται ανωτέρω) θα υποβάλλονται την 26 Μαρτίου 2024 έως και την 08 Απριλίου 2024 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην Υπεύθυνη Λειτουργίας της Σ.Υ.Δ, Θέση Κολώνα Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200. Για κάθε διευκρίνηση και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2671091089 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 10/26.03.2024) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ»

(http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 6002365 «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΥΠΕΡΙΩΝ»

H Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΥΠΕΡΙΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ 6002365, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2021-2027»», τρία άτομα με τις παρακάτω ειδικότητες:

1. (ΤΕ) ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ή (ΔΕ) ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Αφορά σε μία (1) θέση πλήρους απασχόλησης.

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματοςΕργοθεραπείας ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, ή πτυχίο / δίπλωμα ΙΕΚ Βοηθό εργοθεραπευτή
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος Εργοθεραπευτή (ΤΕ) (εφόσον διατίθεται) ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος Εργοθεραπευτή.

Ή

  • Πτυχίο ή Δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Βοηθός εργοθεραπευτή ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄και Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν1346/1938 ή Ν.3475/2006 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας
  • Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.

2. (ΥΕ/ΔΕ/ΙΕΚ) ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αφορά σε δύο (2) θέσεις μερικής απασχόλησης.

Οι συμβάσεις των ανωτέρω θέσεων εργασίας θα είναι διάρκειας έξι (6) μηνών και με δυνατότητα ανανέωσης-επέκτασης μέχρι την ολοκλήρωση της Πράξης.

Οι Αιτήσεις (με το σύνολο των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται ανωτέρω) θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου 2024 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην γραμματεία του Κ.Δ.Η.Φ., Περιοχή ΛογγόςΛηξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 32/26.03.2024) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Ένωσης.

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας& των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»,

η Πρόεδρος, Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250