Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 11:47

Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Κεφαλονιάς

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κεφαλληνίας (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ),

ευχαριστούν θερμά τους κάτωθι για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στο Σχολείο μας, προκειμένου να επιτευχθεί η πραγματοποίηση και η επιτυχής ολοκλήρωση της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα, από 20/3 έως 22/03.

Πρωτίστως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεφαλληνίας και προσωπικά τον κο Ευστάθιο-Σωτήριο Κουρή, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλονιάς, που κάλυψαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα της μετακίνησης και της διαμονής τόσο των μαθητών όσο και των υπεύθυνων συνοδών τους, προκειμένου να επισκεφτούν την Αθήνα στα πλαίσια της υλοποίησης της εκπαιδευτικής επίσκεψης του Σχολείου στη Βουλή των Ελλήνων.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ταξιδιωτικό γραφείο ''Kouloumpis Travel'', για την καθ' όλα ασφαλή μετακίνηση των παιδιών αλλά και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών-συνοδών από και προς το νησί, καθώς επίσης και τον ίδιο τον οδηγό του πούλμαν για την προθυμία και την άψογη συνεργασία μαζί μας, ώστε να υλοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμα των εντός Αθήνας μετακινήσεων του Σχολείου.

lyk22

Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής επίσκεψης οι μαθητές και οι μαθήτριές μας περιηγήθηκαν στους χώρους του Κοινοβουλίου, ενημερώθηκαν για την ιστορία του, τη λειτουργία του και τη συμβολή του ως πυλώνας του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος. Επίσης, ξεναγήθηκαν στην έκθεση με θέμα: «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά», που φιλοξενείται στην Αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος. Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση από τα θεωρεία της αίθουσας της Ολομέλειας, όπου και χειροκροτήθηκαν από το Σώμα, γεγονός που ενθουσίασε τους μαθητές.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κο Παναγή Καππάτο, ο οποίος μας υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων. Μας ενημέρωσε για τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα του βουλευτικού αξιώματος αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του και για τα ζητήματα που απασχολούν το σχολείο μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ και των συνοδών καθηγητών της εκπαιδευτικής επίσκεψης,

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής,

ΤΟΛΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ

lyk1




00 inkefalonia general ad 300X250