Η Αδελφότητα Πειραιά θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον αγωνιστή, Μαρίνο Αντύπα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 08:48

Η Αδελφότητα Πειραιά θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον αγωνιστή, Μαρίνο Αντύπα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Αγαπητές συμπατριώτισσες,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά από πολλά χρόνια η Αδελφότητά μας θα συμμετάσχει ξανά στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Κεφαλονίτη αγωνιστή της αγροτιάς, Μαρίνο Αντύπα, στον τόπο που δολοφονήθηκε την άνοιξη του 1907, τον Πυργετό της Λάρισας. Ήρθε η ώρα για την Αδελφότητα να τιμήσει ξανά τον φλογερό κήρυκα της κοινωνικής απελευθέρωσης, που τόσο πολύ αγάπησε και από τον οποίο τόσο πολύ επηρεάστηκε ο Θεσσαλικός Κάμπος.

Θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο αυτό διήμερη επίσκεψη με διαμονή στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Η αναχώρηση θα γίνει από την Αδελφότητα στον Πειραιά το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 8 το πρωί και η επιστροφή το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται συμμετοχή μας στην εκδήλωση μνήμης για τον Μαρίνο Αντύπα που πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού στις 23 Μαρτίου το απόγευμα, με τον οποίο είμαστε αδελφοποιημένοι σύλλογοι από το 1997. Επιπλέον, θα παρευρεθούμε στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Τεμπών την Κυριακή 24 Μαρτίου το πρωί, όπου θα συμμετάσχει και το χορευτικό μας τμήμα. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας.

Το κόστος με μία διανυκτέρευση το βράδυ του Σαββάτου θα κινηθεί περίπου στα 70 ευρώ (διαμονή και μεταφορά). Το οριστικό κόστος θα διαμορφωθεί με βάση τον αριθμό των ενδιαφερομένων ατόμων.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Αδελφότητας, κυρία Ελένη Χαλικιά στο 2104227418 ή με τον Αντιπρόεδρο, Ευαγγελινό Μιχελή (6987107539).

Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά




00 inkefalonia general ad 300X250