Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Αποτέλεσμα συνεργασίας η μεταφορά του εκδοτηρίου της Levante Ferries

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 08:29

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Αποτέλεσμα συνεργασίας η μεταφορά του εκδοτηρίου της Levante Ferries

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα των κατοίκων του πόρου για την μεταφορά του εκδοτηρίου ακτοπλοϊκών εισιτήριων της εταιρίας Levante Ferries από το παλαιό λιμάνι, (προκειμένου να δώσουμε πνοή στο αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών) έγινε αποδεκτό και επιλύθηκε.
Από τις 12/1/2024 η εταιρία θα συνεχίσει να εξυπηρετεί του επιβάτες από ένα νέο αναβαθμισμένο χώρο, 250 μέτρα μακριά από την παλιά της θέση, εντός του νέου λιμένα , με άπλετο χώρο για παρκινγκ.

Ο στόχος της απομάκρυνσης ήταν η μείωσης της ενόχλησης των τουριστών, από τον θόρυβο και τις εκπομπές καυσαερίων των οχημάτων που στάθμευαν απέναντι από το χώρο ελλιμενισμού των τουριστικών σκαφών για την παραλαβή εισιτηρίου, καθώς και η καλύτερη ροή κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας των οχημάτων, στον κόμβο έμπροσθεν του παλαιού εκδοτηρίου.
Ως εκ τούτου προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά αυτά τα φαινόμενα, αποφασίστηκε σε συνεργασία του λιμενικού ταμείου με την ακτοπλοϊκή εταιρεία levante ferries να γίνει η εγκατάσταση του εκδοτηρίου σε άλλο σημείο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και πρόεδρο λιμενικού ταμείου κ. Μιχαλάτο και τα στελέχη της εταιρίας levante ferries για την κατανόηση και την καλή συνεργασία που μας έδωσαν τη δυνατότητα αναβάθμιση του τουριστικού αγκυροβολίου.

Κοινότητα Πόρου
Ο πρόεδρος
Οδυσσέας Γαλιατσάτος




00 inkefalonia general ad 300X250