"Έργο πνοής για όλο τον Ελειό το νέο γήπεδο στο Βαλεριάνο" (Γεράσιμος Πετράτος στον COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 10:41

"Έργο πνοής για όλο τον Ελειό το νέο γήπεδο στο Βαλεριάνο" (Γεράσιμος Πετράτος στον COSMOS 96,5)

Ο πρόεδρος του Βαλεριάνου Γεράσιμος Πετράτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  με αφορμή το έργο που πρόκειται να εκτελεστεί στο χωρίο του και αφορά την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα μέσα στην πενταετία θα φτιαχτούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει μπει στο πρόγραμμα του Δήμου και είναι ένα έργο πνοής για όλο τον Ελειό, γιατί δεν θα είναι μόνο για το χωριό. Τα σχολεία της Πάστρας θα μπορούν να κάνουν τις εκδρομές τους, να παίζουν…» αυτά ήταν αρχικά τα λόγια του και αμέσως μετά έκανε μια ιστορική αναδρομή για το πως το οικόπεδο – το οποίο αποτελεί και δωρεά – έμεινε τελείως ανεκμετάλλευτο για 27 χρόνια, έχοντας μετατραπεί σε σκουπιδότοπος. « Μέσα σε αυτό το οικόπεδο, όταν το καθαρίσαμε βρήκαμε τόνους σκουπιδιών και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας» τόνισε.

Στην συνέχεια της συζήτησης ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει σε όλη την περιοχή με τα άλογα, τα οποία κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και εγκυμονούν κινδύνους.

Ακούστε την συνέντευξη




00 inkefalonia general ad 300X250