Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς: Φράουλες και αίμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 09:43

Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς: Φράουλες και αίμα

Η Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς, καταγγέλλει τη φασιστική-δολοφονική επίθεση των άνανδρων γαιοκτημόνων ενάντια σε αθώους μετανάστες, στην Μανωλάδα Αχαΐας. Οι δολοφόνοι καπιταλιστές και τα τσιράκια τους, μέρα με την μέρα γίνονται ολοένα και πιο αιμοσταγείς. Οι καπιταλιστές – βρικόλακες, μετά τις εν ψυχρώ δολοφονίες 18 απεργών εργατών στα ορυχεία χρυσού της Νότιας Αφρικής στις 17 Αυγούστου του 2012, εκτέλεσαν αθώους, εξαθλιωμένους μετανάστες δίπλα μας, στη γειτονιά μας. Είναι οι ίδιοι δολοφόνοι. Είναι το σύστημα που υπηρετούν. Οι Φράουλες βάφτηκαν με Αίμα στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης της Μανωλάδας.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα του συστήματος για το τι περιμένει όποιον αντιστέκεται, όποιον σηκώνει κεφάλι. Ποιοι έχουν σειρά;

Οι ναυτικοί και ναυτεργάτες στα πλοία – κάτεργα του άθλιου εφοπλιστικού κεφαλαίου;
Η εργατιά στα εργοτάξια των μεγαλοεργολάβων; Οι άνεργοι που τολμούν να διαδηλώνουν;
Οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι που δεν ενδίδουν στις αθλιότητες των κολαούζων του συστήματος πολιτικών προϊσταμένων τους και Γενικών Γραμματέων;

Σύντομα θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει. Αυτοί και οι επίορκοι υπάλληλοι που τους ακολουθούν, καταπατώντας κάθε έννοια αρχών δημόσιας διοίκησης.

Συστράτευση και ανένδοτος αγώνας για την ανατροπή του σάπιου καπιταλισμού. Μαζικές απεργίες και διαδηλώσεις για να γονατίσουν, οι σαλτιμπάγκοι του συστήματος. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να βγάλει ψήφισμα χωρίς περιστροφές.

Οι Δημοτικές παρατάξεις πρέπει να καταδικάσουν τις ωμές αθλιότητες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250