Ο Σπύρος Σαμούρης για την δράση δενδροφύτευσης: "Ελπίζουμε αυτή την φορά, να μην τα βρούμε καταστραμμένα μέσα σε μια μέρα"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 11:08

Ο Σπύρος Σαμούρης για την δράση δενδροφύτευσης: "Ελπίζουμε αυτή την φορά, να μην τα βρούμε καταστραμμένα μέσα σε μια μέρα"

O αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την εθελοντική δράση δενδροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί στο «Μπαστούνι» εν όψει της έλευσης των κρουαζιερόπλοιων.

« Ότι κάνουμε έχει σκοπό να διευκολύνει τον πολίτη. Κάνουμε πολλές δράσεις. Και στην Πλατεία Καμπάνας συνεχίζουμε  να καλλωπίζουμε και τον χώρο. Αναφορικά όμως, με την εθελοντική δράση της Κυριακής 3 Απριλίου στις 11 του πρωί, προσπαθούμε να συνδέσουμε την ολοχρονική προσπάθεια της υπηρεσίας μας με τον εθελοντισμό, με την βοήθεια και του τμήματος Πολιτισμού. Θα φυτεύσουμε φυτά της εποχής και όχι μόνο και θέλουμε να ομορφύνουμε την περιοχή, εν όψει της έναρξης του Καλοκαιριού αλλά και της άφιξης των κρουαζιερόπλοιων».

«Ο εθελοντισμός πάντα είναι ευπρόσδεκτος και πρέπει να συμμετέχει ο κόσμος. Μακάρι να γίνουν και άλλες δράσεις εθελοντισμού και να δούμε και την συμμετοχής του κόσμου και σε άλλες δικές μας τέτοιου τύπου. Με εθελοντική διάθεση περιμένουμε τον καθένα».

«Βέβαια υπάρχει και η άσχημη όψη. Κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε τέτοιες δράσεις, την επόμενη μέρα τα βρίσκουμε κατεστραμμένα. Οι συμπολίτες μας – που τους αρέσει το όμορφο και το καλό – καλό θα είναι να τα προστατέψουν με τον τρόπο τους. Εμείς είμαστε σε εγρήγορση κάθε μέρα και θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου. Κάθε μέρα πάντως – παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε – έχουμε καταστροφές. Υπάρχει μια μανία καταστροφής, όπως και στο γήπεδο που κατέστρεψαν μια γιορτή του αθλητισμού. Γιατί;».




00 inkefalonia general ad 300X250