Ο Σπύρος Σαμούρης για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό και τις ελλείψεις προσωπικού

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:50

Ο Σπύρος Σαμούρης για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό και τις ελλείψεις προσωπικού

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για θέματα της αρμοδιότητας του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και την έλλειψη προσωπικού στον Δήμο.

Στολισμός

«Έχουμε ξεκινήσει τους στολισμούς. Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε να στολίζουμε τα χωριά της Θηνιάς, συνεχίζουμε σήμερα και στολίσαμε και το Λιθόστρωτο. Θα ανάψουμε τα φώτα και θα αγαλλιάσει η ψυχή μας και θα αλλάξει και η ψυχολογία μας. Από σήμερα ουσιαστικά εισερχόμαστε στην εορταστική περίοδο. Και εκδηλώσεις προετοιμάζουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να μην δυσκολέψει η κατάσταση με τον κορωνοϊό και να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Όλα όσα προετοιμάζουμε, πιστεύουμε θα αρέσουν».

Έλλειψη προσωπικού

«Οι υπάλληλοι του Δήμου προσπαθούν για το καλύτερο. Οι αιτήσεις για κοινωφελή εργασία δεν έχουν βγει ακόμα. Θα βγουν σε λίγο καιρό και αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι θα δουλέψουν και το καλοκαίρι, την περίοδο δηλαδή που έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη. Φέτος το καλοκαίρι δυστυχώς δεν τους είχαμε. Με κάποια προγράμματα του ΟΑΕΔ προσπαθούμε να βοηθήσουμε και κάποιους άλλους ανθρώπους. Με το πρόγραμμα 55+, θα προσλάβουμε κάποιους μακροχρόνια άνεργους, για ένα συν ένα  έτος, στην ουσία δηλαδή για 2 χρόνια. Έχουμε πάρει 3-4 άτομα, έχουμε βοηθήσει… Μας χαροποιεί που μπορούμε να τους βοηθήσουμε».




00 inkefalonia general ad 300X250