Μόνωση ταρατσών και θερμομόνωση - Ολοκληρωμένη λύση μείωσης εξόδων!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:01

Μόνωση ταρατσών και θερμομόνωση - Ολοκληρωμένη λύση μείωσης εξόδων!

Πολλές φορές χρειάζεται να επενδύσετε αρχικά σε ένα έργο για να απολαμβάνετε τα οφέλη του μακροπρόθεσμα και όχι μόνο να κάνετε απόσβεση χρημάτων αλλά να βγείτε και κερδισμένοι στο τέλος.

Τα τελευταία χρόνια αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο προσιτές στο κοινό, οι μονώσεις ταρατσών, η μόνωση κεραμοσκεπής αλλά και η εξωτερική θερμομόνωση. Όλες αυτές οι εργασίες ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία «μόνωση σπιτιού», που προσφέρει πολλαπλά οφέλη όχι μόνο στην τσέπη σας αλλά στην ευζωία του οικήματος.

Ουσιαστικά υπάρχουν κορυφαίες λύσεις εξωτερικής θερμομόνωσης, όπου συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του σπιτιού σας και προστατεύει το κέλυφός του από κάθε καιρική συνθήκη ή διάβρωση του χρόνου. Πολλά τα οφέλη και μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω.

Μείωση κόστους θέρμανσης

Η θέρμανση ενός χώρου έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ένα θερμικά άνετο εσωτερικό κλίμα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του. Με την θερμομόνωση του εξωτερικού περιβλήματος περιορίζονται οι θερμικές απώλειες και έτσι μειώνονται οι ανάγκες για θέρμανση, εξοικονομώντας έως και 50% από την ενέργεια που απαιτείται. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις όπου συνυπάρχουν επιπλέον παράγοντες, η εξοικονόμηση αγγίζει το 60%.

Αποφυγή υγρασίας στους τοίχους

Σε κτίρια χωρίς θερμική προστασία, εμφανίζεται συχνά το φαινόμενο συμπύκνωσης υγρασίας. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των υδρατμών του αέρα που ακουμπούν στους τοίχους και συμπυκνώνονται. Αλληλένδετη είναι η ανάπτυξη της μούχλας και η σκόνη σε υγρές επιφάνειες.

Προστασία του περιβάλλοντος

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προστασία του περιβάλλοντος από τις εργασίες μόνωσης, δεδομένου ότι μειώνεται η κατανάλωση των διαθέσιμων ενεργειακών πόρων. Ταυτόχρονα μειώνεται η χρήση καυσαερίων για τις ανάγκες θέρμανσης.

Αν θέλετε και εσείς υπηρεσίες για μόνωση ταράτσας σε super τιμές επιλέξτε την Monotech,




00 inkefalonia general ad 300X250