Το κορίτσι του Νίκου Βέρτη που έφερε πανικό στο The Voice! (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 14:03

Το κορίτσι του Νίκου Βέρτη που έφερε πανικό στο The Voice! (video)

Μπορεί το βράδυ της Κυριακής το The Voice να «τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB, ...αυτό που ξετρέλανε τους coaches όμως, ήταν κάτι άλλο. Ή μάλλον... κάποια άλλη. Και το όνομα αυτής; Εύα Τσάχρα.


Η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβηκε στη σκηνή του σόου έχοντας αέρα επαγγελματία και κατάφερε να κάνει και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν. Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης, διεκδίκησαν την 26χρονη Εύα, με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής.

Αν το κορίτσι αυτό κάτι σας θυμίζει, δεν πέφτετε έξω, καθώς οι συνεργασίες της και οι σκηνές στις οποίες έχει τραγουδήσει μόνο λίγες δε μπορούν να θεωρηθούν.
Από το Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο με τον Γιάννη Πάριο στο Κέντρο Αθηνών και το Νίκο Βέρτη, η Εύα απέδειξε πως έχει έρθει για να μείνει. Με συνεργασίες – φωτιά στο πλευρό των Γιώργου Νταλάρα, Χρήστου Δάντη, Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλου, Μπάµπη Στόκα, Νίκου Ζιώγαλα και του ροκ συγκροτήματος 15 50 το κορίτσι αυτό έχει αποδείξει πως έχει τη φωνή και τη σκηνική παρουσία για να μας καθηλώσει.

Ποια είναι όμως η Εύα Τσάχρα και γιατί επέλεξε το The Voice από τη στιγμή που έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής; Έχοντας αποφοιτήσει από το Μουσικό Πειραµατικό Λύκειο Παλλήνης και ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών, η ίδια είχε την τύχη να «μαθητεύσει» δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος. Αν και σπούδασε κλασσικό τραγούδι, δεν θέλησε να μείνει σε αυτό και φρόντισε να περάσει στη Θεολογική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Για καλή μας τύχη, πέρα από το Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται με το Νίκο Βέρτη, θα την απολαύσουμε και στα live battles του The Voice.

#t=45
Πηγή: ingossip.gr