«FEEL THE VIBES ON EARTH» με τον Dj Spuros Adilinis στο club SOHO στο Γκαζι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 17:53

«FEEL THE VIBES ON EARTH» με τον Dj Spuros Adilinis στο club SOHO στο Γκαζι

Ένα ξεχωριστό Event που κέρδισε τις καρδιές των φίλων και γνωστών με την μεγάλη επιτυχία που έχει επιτευχθεί με έναν μαγικό τρόπο μέσα σε έναν μόνο χρόνο .Το Event FEEL THE VIBES ON EARTH με την κύρια ονομασία και έννοια ξεκίνησε για πρώτη φορά 15 Σεπτεμβρίου του 2012 με πρώτο μαγαζί το SOHO Bar Club στο Γκάζι των Αθηνών.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε και έσπευσε να διασκεδάσει και να στηρίξει την εκδήλωση υπό τις μουσικές επιλογές του DJ ΣΠΥΡΟΥ ΑΔΕΙΛΙΝΗ που κάθε φορά και με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνει να ξεσηκώσει τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !! Στην διοργάνωση του Event ο Κεφαλονίτης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ που κάθε φορά και σε κάθε διοργάνωση που αναλαμβάνει είναι εκεί και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά .

Κατά την διάρκεια του χειμώνα έγιναν αρκετές εκδηλώσεις και φυσικά με πολλά τιμημένα πρόσωπα και επώνυμους καλεσμένους , αλλά και από τις αδελφότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μέλη και φίλους που στεγάζονται στην Αθήνα τον Πειραιά στα βόρεια & νότια προάστια γενικά, και με τις νεολαίες τους υπήρχε μία άψογη συνεργασία αλλά και ένας χειμώνας γεμάτος διασκέδαση και ψυχαγωγία απ όλες τις πλευρές. To FEEL THE VIBES ON EARTH συνεχίστηκε και έχει υπάρξει και σε άλλα μαγαζιά( Millenium Gazi- Voodoo Athens) και μέχρι αρχές του καλοκαιριού 2012 όπου και έκανε το μεγαλύτερο Closing event με την μεγαλύτερη ανταπόκριση σε κόσμο και σε κρατήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες του εκδηλώσεις που είχαν προηγηθεί στο SOHO ΑTHENS GAZI.

Οι χορηγοί πολλοί που το στήριξαν, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο.

Ο Φετινός χειμώνας και δεύτερος συνεχόμενος για το FEEL THE VIBES ON EARTH θα είναι πολλά υποσχόμενος. Το πρώτο θα γίνει στις 19/10 στο μέρος απ όπου και ξεκίνησε, στο SOHO Gazi Athens.

Ακόμη, θα υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις αλλά και happenings με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση και στην μεγαλοπρέπεια αυτού του Event. Aπο τα παιδιά που το δουλεύουν και συνεχίζουν να εργάζονται γι αυτό τον Κ.Βαλσαμο και τον DJ Σπύρο Αδειλίνη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που το στηρίζει και εύχονται ο χειμώνας αυτός να είναι αντάξιος των προσδοκιών όλων μας!!!

ITS SHOW TIME.

19/10 FEEL THE VIBES ON EARTH
SOHO BAR CLUB ATHENS GAZI
INFO RSRV 6989776079.




00 inkefalonia general ad 300X250