Ανακαλύψτε Επώνυμα Προϊόντα Manicure Για Άψογο Αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 10:38

Ανακαλύψτε Επώνυμα Προϊόντα Manicure Για Άψογο Αποτέλεσμα

Οι επαγγελματίες στον χώρο περιποίησης άνω και κάτω άκρων παγκοσμίως γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω. Γιατί, όση εμπειρία και γνώση και αν διαθέτετε, η χρήση προϊόντων μη άριστης ποιότητας μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα στο λεπτό.

Ευτυχώς για κάθε επαγγελματία, η InBeautyLand εμπλουτίζει συνεχώς την ήδη τεράστια συλλογή της με επαγγελματικά προϊόντα για τα νύχια, που φέρουν την υπογραφή των καλύτερων brands.

Gel it Up προϊόντα που αναδεικνύουν τη δουλειά σας

nixia2

Gel It Up Compete Acrylic Powder διαφανής 20Gr.

Τα Gel it Up προϊόντα νυχιών βρίσκονται σε κάθε συλλογή επαγγελματιών, αλλά και ερασιτεχνών που έχουν γνώση γύρω από το επαγγελματικό mani – pedi, και όχι άδικα. 

nixia3

Gel It Up Origami Gel μεταλλικό ασημένιο Msv 5G.

Οι πούδρες, τα builder gel, τα origami και όλα τα προϊόντα του top brand εξασφαλίζουν λάμψη, μεγάλη διάρκεια, προστασία των νυχιών και, επιπλέον, έχουν εγκριθεί ως cruelty free.

Gellie ημιμόνιμα βερνίκια σε απίστευτη χρωματική ποικιλία

nixia4

Gellie ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Starry Glitter Gel 03 15ml.

Με τα ημιμόνιμα βερνίκια Gellie, που βρίσκουμε σε προσφορές στην απόλυτη πηγή επαγγελματικών προϊόντων μανικιούρ και πεντικιούρ, κάθε επαγγελματίας μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια, καθώς στη συλλογή του brand θα βρει πραγματικά ό,τι χρειάζεται. 

nixia 5

Gellie ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Zodiac - ταύρος, 10ml.

Το πλούσιο χρωματολόγιο σε μανό για ημιμόνιμο ανανεώνεται συνεχώς με προτάσεις χρωμάτων για κάθε εποχή και κάθε στιλ, ακολουθώντας φυσικά τα εκάστοτε trends.

Εξερευνήστε τις συλλογές των brands στο inbeautyland.gr, ανακαλύψτε ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα νυχιών, σε μεγάλη γκάμα τιμών, για την καλύτερη δυνατή περιποίησή τους και μην ξεχνάτε πως για αγορές από 47€ και πάνω έχετε δώρο τα μεταφορικά έξοδα σε όλη την Ελλάδα!




00 inkefalonia general ad 300X250